Espanyol

espanyol

europa league

L’Stjarnan agafa avantatge

Europa League. Els islandesos han guanyat al Levadia Tallinn per 2-1. Dijous han de jugar la tornada a Estònia. D’aquesta eliminatòria sortirà el primer rival de la prèvia de l’Espanyol

El Stjarnan islandès va guanyar al Levadia Tallinn (2-1) en el partit d’anada de la primera eliminatòria prèvia de l’Europa League. Així els islandesos agafen cert avantatge pel partit de tornada que es jugarà dijous a Estònia. El guanyador de l’aparellament serà el rival de l’Espanyol en la següent ronda, que es jugarà el 25 de juliol al RCDE Stadium i l’1 d’agost en l’estadi del conjunt guanyador.

Ragnarsson va obrir el marcador al quart d’hora i ja en la segona part, l’Stjarnan va fer el segon en el 73’ amb el mateix protagonista, Ragnarsson. La jugada ridícula del partit va arribar en una acció de Sergei Lepmets. El porter islandès, tenia la pilota a les mans, va cometre un penal absurt a un rival. Després va esmenar el seu error detenint el llançament. El 2-0 semblava definitiu però Nikita Andreev va marcar en el 78’ un gol que pot ser decisiu en l’eliminatòria. Ara el duel està obert i el Levadia només necessita guanyar a casa per 1-0 per a seguir en competició i trobar-se el 25 de juliol davant l’Espanyol al RCDE Stadium.