Espanyol

espanyol

primer amistòs amb el peralada

Gallego: “Borja i Hermoso jugaran”

Espanyol. El tècnic confirma que el central i el davanter estaran presents davant el Peralada. Es felicita per la incorporació de Vargas. “És un jugador que ens farà més competitius”

El tècnic de l’Espanyol ha donat la seva primera roda de premsa com a nou tècnic de l’Espanyol després de la seva presentació oficial. “Volia demanar disculpes per estar al marge dels mitjans aquests dies. Soc una persona accessible però he necessitat moltes hores per preparar temes de pretemporada”, ha apuntat el tècnic que ha volgut estar allunyat del focus. I és que el temporal és molt curt davant el primer partit de prèvia de l’Europa League. Serà el 25 de juliol i queda poc més d’una setmana. Ara el tècnic està focalitzat en el partit de demà davant el Peralada (19.30 h. per Esports 3). “Hi ha gent que li dona molta importància al resultat però el nostre objectiu és que els jugadors comencin a competir 45 minuts. Volem que juguin el màxim de jugadors i veure tot el que s’ha treballat aquest temps i veure en quin estat estem. Volem veure com hem assimilat el treball i això està per sobre del resultat. Molta gent li dona molta importància al resultat però volem arribar al dijous de la prèvia en les millors condicions possibles”, ha subratllat. El tècnic també ha deixat molt clar que Mario Hermoso i Borja Iglesias jugaran. “Borja i Mario jugaran. Tindran minuts i estan entrenant molt bé. Som jugadors nostres i futbolistes molt importants per a nosaltres”.

El preparador s’ha felicitat per la incorporació de Matías Vargas. “La comunicació amb la direcció esportiva és continua i m’estan donant les eines per fer un equip competitiu. Ens arriba un any molt exigent. La incorporació de Vargas arriba en aquest sentit. Ell ve a sumar i incorporem un perfil que ens farà més competitius i tindrem més variants”. El surienc està a l’espera que l’argentí, que està passant la revisió mèdica, pugui pujar unes hores a la concentració de Torre Mirona. “Quan abans estigui amb el grup millor”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)