Espanyol

mercat

parla el nou fitxatge blanc-i-blau

Vargas: “L’Espanyol és el que buscava”

Mercat. El nou jugador blanc-i-blau es mostra “encantat” pel projecte i té un únic desig: “Espero aportar i estar a l’altura d’aquest club”

Matías Vargas, el tercer fitxatge de l’Espanyol, ha passat aquest matí la revisió mèdica de manera satisfactòria i ha fet les seves primeres declaracions com a futbolista blanc-i-blau. “Quan l’Espanyol em va mostrar el seu interès em va encantar el projecte i el club”, ha explicat l’extrem en declaracions als mitjans oficials del club. “Després m’he endinsat més (buscant informació) i vaig veure que això era el que buscava i volia venir aquí”, ha reblat. El jove futbolista, de 22 anys, arriba com un dels talents emergents més importants del futbol argentí. “He fet el salt. Soc una persona arriscada i no m’importa el que deixo enrere. Vinc aquí i arrenco des de zero. Espero aportar i estar a l’altura d’aquest club”, ha assenyalat com a gran desig.

El monito arriba procedent de Vélez Sarsfield. L’Espanyol ha pagat 10,5 milions d’euros pels seus serveis i es converteix en el fitxatge més car de la història del club. En les hores vinents ha d’arribar a la concentració que fa l’equip a Torre Mirona on coneixerà els seus nous companys. “Quan abans estigui amb el grup millor”, ha dit David Gallego aquest matí. El tècnic surienc té clar el que representa la contractació de l’argentí. “Ens arriba un any molt exigent. La incorporació de Vargas arriba en aquest sentit. Ell ve a sumar i incorporar aquest perfil ens farà més competitius i tindrem més variants”.

El fitxatge de Vargas ha estat un cop d’efecte de l’Espanyol que s’ha fet un dels grans jugadors de la lliga argentina. El convenciment del futbolista, tal com ha dit en les seves primeres declaracions, ha estat clau per imposar-se als altres pretendents que tenia l’extrem. Amb la inversió feta amb el monito l’Espanyol ara no té més marge de maniobra per fer més fitxatges. Si, es fa alguna incorporació més, haurà de ser per les vendes generades via traspàs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)