Espanyol

mercat

objecte de desig del betis

Rubi incrementa la pressió sobre Borja

Mercat. “És un jugador amb molt de gol i que supera els tòpics quant a implicació”, ha explicat el tècnic del Betis que ha reconegut obertament el seu desig de portar el ’panda’

David Gallego donarà minuts a Mario Hermoso i Borja Iglesias en el primer amistós de pretemporada. “Som jugadors nostres i jugaran”, ha dit amb claredat. De moment, el surienc no entra en hipòtesis de possibles sortides. El cert és que en aquest punt de mercat el central i el davanter són els jugadors amb més números de marxar si es dona la convergència econòmica necessària entre les parts. El Betis fa setmanes que està darrere del gallec però no pot afrontar les exigències en el pagament de la clàusula que li demana l’Espanyol. L’última proposició del club blanc-i-blau era fer la compra en dos terminis: primer de 20 milions i un segon de 8. Aquest matí, Joan Francesc Ferrer ’Rubi’ s’ha referit al davanter de l’Espanyol. “Crec que hem arribat a una situació en la qual hem de reconèixer que tenim interès en Borja Iglesias. És un jugador amb molt de gol, amb molt de treball, amb una capacitat per a crear ocasions de gol. Supera els tòpics quant a implicació”.

Els dies van passant i l’operació no es concreta. Borja Iglesias segueix entrenant al mateix ritme esperant esdeveniments.

Mateix cas amb Hermoso. El central té un acord amb l’Atlético de Madrid. L’Espanyol vol que els madrilenys s’apropin a la clàusula però de moment l’oferta no puja dels 15 milions d’euros. El club blanc-i-blau té clar que per menys de 25 no vendrà al futbolista a qui només li resta un any de contracte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)