Espanyol

presentació

tercer fitxatge de l'espanyol

Vargas: “És un somni deixar petjada a l’Espanyol”

Presentació. Digereix bé la pressió de ser el futbolista més car. “És una responsabilitat i ho hauré de demostrar sobre la gespa però és bonic. Tinc fe i confiança en les meves possibilitats”

Matías Vargas (Salta, Argentina, 1997) ha estat presentat aquesta tarda com a nou jugador de l’Espanyol. L’extrem s’ha convertit en el fitxatge més car de la història del club. Els barcelonins han pagat 10,5 milions d’euros a Vélez Sarsfield. El conjunt argentí s’ha reservat un 20 per cent dels drets econòmics del jugador que ha signat per cinc temporades amb el club blanc-i-blau. “És d’aquelles persones de les quals volen estar aquí i és la consolidació d’un projecte. Una peça més. Moltes gràcies per escollir-nos i estar amb nosaltres”, ha explicat el vicepresident del club, Carlos García Pont, que ha acompanyat a Vargas, junt amb el director de futbol professional, Rufete, en la presentació del futbolista. “He escollit l’Espanyol perquè el sento com un club molt gran i quan em van explicar el projecte només em volia sumar i aportar el meu granet de sorra”. El ’monito’ ha explicat com s’ha sentit en els primers entrenaments. “L’equip m’ha donat una sensació molt bona i m’ha tractat tots molt bé”

Gabriel Heinze, tècnic de Vélez.

“Heinze em va dir que això és l’elit i que estic en la millor lliga del món. Sé que el futbol d’aquí és més dur que l’argentí però estic preparat”.

Aposta per l’Espanyol.

“Sempre vaig tenir clar l’Espanyol des del moment en que va arribar l’oferta i era l’únic club on volia venir”

Estil de joc.

“Puc jugar per l’esquerra, dreta o centre però estic més còmode per l’esquerre. Puc ser el nexe entre el mig del camp i la davantera amb desequilibri. Aquestes són algunes de les meves virtuts i també sacrifici defensiu, un aspecte que, del que he vist, també ho demana Gallego”.

Fer el salt a Europa.

“Abans no vaig tenir ofertes de les principals lligues europees i el meu objectiu era anar en un dels millors campionats. Després em moc per sentiments i ara ho he sentit”.

Jugador més car de l’Espanyol.

“Soc el jugador més car, és una responsabilitat però ho hauré de demostrar sobre el terreny de joc. És bonic”

Llest pel 25 de juliol.

“Hi ha una gran competència, jo estic a la disposició del tècnic i ell decidirà. Tinc fe en què puc fer i les meves qualitats. Espero que arribi el trànsfert”.

Jugar Europa.

“Jugar a Europa pot haver ajudat però hauria vingut també pel club i la ciutat. Aquest club és el que realment volia.

Canvi de registre.

“A Argentina estàs sempre xocant amb el rival i aquí no. Es marca molt millor en el mà a mà. El futbol argentí té més fricció en el joc i et xiulen menys faltes. Ho he comentat amb el meu pare abans que en el primer entrenament amb l’equip pràcticament ni m’ha tocat”.

Objectiu.

“És un somni per a mi deixar petjada a l’Espanyol i aportar el màxim. Tinc molta fe i confiança en què aquesta aposta també funcionarà. Creixerem junts.

Rufete i l’opinió sobre Vargas.

“El canvi d’entrenador ens ha provocat una nova planificació però volíem trobar una plantilla més versàtil i això forma part d’aquesta idea. Ens pots unir la part del darrere amb la part ofensiva. És una bona operació i la valoració final és l’aspecte esportiu. Confiem molt en la seva qualitat i ho posarem tot perquè s’integri el més aviat al futbol europeu. És una peça més perquè el club pugui créixer més. Sé que des de fora es parla del preu però no des de dins. No el veiem com un fitxatge estrella. Crèiem que és important pel club i per això l’hem portat. Ho sabem, és una quantitat important pel club”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)