Espanyol

ESTRENA

EL ROSA I EL VERD, ELS PROTAGONISTES

L’Espanyol presenta la segona i tercera equipació

Estrena. La segona predomina el rosa i el blanc i la tercera aposta pel verd en la majoria de la seva superfície. El club blanc-i-blau les lluirà en els pròxims partits

L’Espanyol ha presentat aquest matí, mitjançant un vídeo promocional gravat a l’estadi i amb el central Lluís López com a model, les noves samarretes de la temporada 19/20. La primera equipació és la clàssica amb les franges blanc-i-blaves però en la segona i la tercera el club ha innovat. La segona samarreta predomina el color rosa i el blanc. Un rosa que no apareixia en les samarretes del club des de la temporada 2006/07, l’última en què el club va jugar a Europa. Ara s’ha tornat a reincorporar. Aquesta samarreta també té detalls blanc-i-blaus al final de les mànigues.

Per la tercera s’ha apostat pel verd que és el color predominant amb dues franges blanc-i-blaves a la part esquerra per trencar la monocromia. La màniga esquerra també té detalls en blanc-i-blau. De fet, el color verd, el de l’esperança, que no s’utilitzava des de finals de la dècada dels noranta. Un color amb el qual va debutar Raúl Tamudo al camp de l’Hèrcules marcant un gol.

El club estrenarà els nous models en els pròxims partits amistosos. El primer, dissabte, davant el Lens francès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)