Espanyol

Ferreyra demana pas

Espanyol. El davanter argentí, autor dels dos primers gols contra l’Stjarnan, és el ‘fitxatge’ més destacat de la pretemporada blanc-i-blava i es mostra agraït a David Gallego

A banda del resultat, que deixa l’eliminatòria contra l’Stjarnan coll avall, la millor notícia del partit de dijous a l’RCDE Stadium és l’actuació de Facundo Ferreyra. El davanter argentí va ser protagonista principal de la golejada blanc-i-blava; va fer els dos primers gols de la nit i va deixar clar que hi ha química entre ell i Borja Iglesias. Si el Panda contradiu els pronòstics i continua a l’Espanyol la temporada 2019/2020, la parella atacant de l’equip de Gallego promet emocions fortes. “Borja és molt important per a nosaltres i ho sap. Tant de bo es quedi, perquè el necessitem. Ell sap quina decisió prendrà, però sigui quina sigui li donarem suport perquè, a banda de ser un gran futbolista, és una gran persona i es mereix el millor”, manifestava el Chucky després del partit, quan li van preguntar pel seu company.

Ferreyra, que va arribar a darrera hora de l’últim mercat d’hivern, és el jugador més destacat de la pretemporada blanc-i-blava i, després del doblet en el retorn de l’Espanyol a Europa, va tenir paraules d’agraïment pel seu entrenador. “Gallego m’ha transmès molta confiança, una cosa que necessitava des de fa molt de temps, i estic provant de respondre-li, a ell i a l’equip, amb joc i gols”, va dir davant les càmeres de TV3. L’argentí va inaugurar el marcador cinc minuts després de la represa, rematant una centrada d’Adrià Pedrosa, i poc després va eixamplar la diferència a favor de l’Espanyol en una jugada d’oportunisme, després que Borja pentinés una passada des de la dreta de Javi López. “El sistema de joc, amb dos laterals llargs, que posen pilotes a l’àrea, ens afavoreix, a Borja i a mi”, reconeixia més tard a la zona mixta.

Facundo Ferreyra, que juga com a cedit pel Benfica fins al 30 de juny del 2020, celebra poder començar a treballar amb els seus companys des del començament, a diferència del curs passat. Ja són quatre els gols que suma el dorsal 9 de l’Espanyol en aquesta pretemporada: a més dels dos que va fer a l’Stjarnan, també va marcar l’1-2 en l’amistós al camp del Lens i el 0-2 al camp del Peralada. “Estic molt content, miraré de continuar en aquesta línia per ajudar tant com pugui el meu equip durant la temporada”, comentava dijous, encara damunt la gespa.

Tant de bo es quedi Borja Iglesias, perquè el necessitem. Però sigui quina sigui la seva decisió, li donarem suport
Gallego m’ha transmès molta confiança, una cosa que necessitava des de fa molt de temps, i estic provant de respondre-li

L’adeu d’Hernán Pérez és oficial

Ahir a la tarda, tres dies després que l’Al-Ahli de Qatar anunciés el seu fitxatge, l’Espanyol va fer oficial la marxa del davanter paraguaià Hernán Pérez. I és que fins ahir al matí el jugador i el club blanc-i-blau no havien signat, de mutu acord, la rescissió del contracte que encara els mantenia units. Hernán Pérez va arribar a l’Espanyol el curs 2015/2016 i en els quatre anys que ha vestit la samarreta blanc-i-blava ha marcat 11 gols en la lliga i dos més en la copa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)