Espanyol

L’Espanyol fa oficial la sortida d’Hernán Pérez

Espanyol. Tres dies després que l’Al-Ahli del Qatar anunciés el seu fitxatge, el club blanc-i-blau i el jugador han signat la rescissió del contracte que els unía

Aquesta tarda, tres dies després que l’Al-Ahli del Qatar anunciés el seu fitxatge, l’Espanyol ha fet oficial la marxa del davanter paraguaià Hernán Pérez. I és que fins aquest matí el jugador i el club blanc-i-blau no havien signat, de mutu acord, la rescissió del contracte que encara els mantenia units. Hernán Pérez va arribar a l’Espanyol el curs 2015-2016 i en els quatre anys que ha vestit la samarreta blanc-i-blava ha signat 11 gols a la lliga i dos més a la copa.

Per altra banda, després de l’entrenament d’aquest matí, Adrià Pedrosa ha parlat per a la premsa i ha enviat un missatge d’humilitat i ambició: el seu objectiu en la temporada 2019-20 és “jugar-ho tot i aprendre el màxim possible.” El jove lateral esquerre blanc-i-blau confia a aprofitar la seva velocitat per entrar en els plans de David Gallego. “Una de les meves millors virtuts és que puc atacar amb espais. Gallego vol que els laterals siguem un atacant més, però primer som defenses”, ha comentat, en aquest sentit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)