Espanyol

L’Espanyol reacciona a temps i empata contra el Sheffield (2-2)

Espanyol. L’equip de David Gallego, amb un onze ple de jugadors menys habituals, s’espolsa el domini i les ocasions del Sheffield anglès gràcies a dos golassos que igualen el marcador

L’Espanyol ha sumat el primer empat de la pretemporada –abans, dos triomfs i la victòria contra l’Stjarnan– en la seva visita al Sheffield Wednesday, de la segona divisió anglesa. El xoc, emmarcat en la setmana del primer compromís europeu del curs i a quatre dies de disputar la tornada de la primera fase de classificació de l’Europa League, ha servit per veure en acció els jugadors menys habituals. I malgrat que el Sheffield s’ha mostrat superior, els periquitos han sabut reaccionar amb dues grans dianes de Puado en el primer temps i de Wu Lei a poc del final que han evitar la derrota.

Gallego, que havia deixat a Barcelona quatre titulars, ha introduït un onze ple de canvis, amb la principal novetat de Vargas. L’equip de seguida ha notat la manca de rodatge i ha començat a rebre oportunitats que Andrés Prieto, debutant, ha aturat. Al minut 23, però, el sentinella madrileny no ha pogut fer res davant la rematada de Fletcher, que ha superat Dídac Vilà i ha avançat el conjunt local. L’Espanyol ha reaccionat amb una oportunitat de Wu Lei i amb el gol de Puado. El xut del davanter format a la pedrera, des de la frontal, ha estat definitiu per a Westwood.

En la segona meitat, el Sheffield ha fet una passa endavant. L’Espanyol intentava combinar i sortir de la cova però els anglesos l’han arraconat fora del camp rival. Així, Prieto ha tornat a ser protagonista amb aturades de mèrit també després de la represa.

En una pilota en profunditat ha arribat el penal comès per Bernardo, per una agafada dins de l’àrea. Forestieri ha tornat a posar el Sheffield a davant a dotze minuts del final. L’Espanyol no les tenia totes perquè no aconseguia combinar i trobar-se còmode però en una errada de la defensa local ha arribat l’empat. Wu Lei ha aprofitat una falta d’entesa dels centrals i ha etzibat una canonada que, tot i la intervenció del porter, ha acabat al fons de la xarxa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)