Espanyol

Posi un Javi Puado a la seva recambra

Espanyol. El davanter blanc-i-blau ha marcat dos gols en la pretemporada, assegura estar còmode i es posa en disposició de David Gallego sempre que el necessiti

En l’estiu de les campanes de guerra entre el Betis i l’Espanyol per Borja Iglesias, de l’arribada de Matías El Monito Vargas a Cornellà i de la reivindicació del Chucky Ferreyra a la punta de llança, el jove Javi Puado també vol ser protagonista. Diumenge, a Hillsborough, l’estadi del Sheffield Wednesday, el davanter blanc-i-blau va ser ovacionat per l’afició local després de 61 minuts a bon to i d’un gran gol que va meravellar els aficionats anglesos. En una partit entre dues aigües, enmig de l’eliminatòria de la segona fase de la prèvia de l’Europa League contra l’Stjarnan islandès, el barceloní va voler dignificar el fons d’amari. Com també va fer a Peralada en un primer amistós en què ja va veure porteria. “Tot just portem tres setmanes d’entrenaments i estem agafant minuts i confiança. És veritat que he marcat dos gols i que estic content. Em sento molt còmode en els entrenaments i partits i el que faig és treballar cada dia de la millor manera possible per quan arribi l’oportunitat, aprofitar-la”, va dir ahir en una roda de premsa a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

Puado està oferint una bona versió en una posició on feia temps que no se’l veia. En el primer any al primer equip, el curs 2018/19, Rubi l’utilitzava ales bandes on va jugar 15 partits de lliga, 5 de copa i va fer un gol. En aquell 4-3-3 del tècnic apareixia des d’una part del camp on no estava acostumat. Amb l’arribada de David Gallego, el tècnic que ja l’havia entrant el filial i el juvenil. el davanter torna l’eix de l’atac formant com un segon davanter satèl·lit a l’estela d’un punta més fixe. “És cert que la meva posició és com a segon punta, però em sento igual de còmode que a la banda. Sóc un jugador polivalent i puc jugar en qualsevol posició de dalt. De 10 potser em sento més còmode però quan el mister em posa en altra posició intento aprofitar-ho, va avisar ahir. I d’això es tracta. Puado vol triomfar a casa seva, a l’Espanyol, i en l’ombra del fons d’armari i aprofitant les oportunitats és on tindrà el seu recorregut.

Dijous, contra l’Stjarnan, amb l’abundant 4-0 que registra l’eliminatòria, podria tenir la seva oportunitat de debutar en competició europea. “No fa gaire jugava amb gespa artificial com al camp del Stjarnan. Hi ha molt canvi però hem d’intentar fer la nostra feina, tenir la pilota, fer el nostre futbol, guanyar i passar l’eliminatòria”, va dir ahir Puado fent referència a la tornada a la segona fase prèvia de l’Europa League de dijous.

EL PROTAGONISTA

Em sento molt còmode en els entrenaments i partits. Treballo cada dia de la millor manera per quan arribi l’oportunitat
La meva posició és de segon punta, però em sento igual de còmode en les dues bandes
Javi Puado
jugador de l’ESPANYOL

Vargas tampoc jugarà a Islàndia

Matias El Monito Vargas tampoc podrà jugar dijous al camp de l’Stjarnan islandès en el partit de tornada de la segona eliminatòria prèvia de l’Europa League. El davanter argentí ja té el transfer i tota la documentació que necessitava el club blanc-i-blau per poder inscriure’l abans del duel d’anada al RCDE Stadium però la normativa no permet inscriure un jugador enmig d’una eliminatòria. D’aquesta manera, David Gallego no podrà comptar amb Vargas en un partit que ha de ser un tràmit per a l’Espanyol, que va guanyar per 4-0 en l’estrena europea després de 12 anys d’absència. El davanter argentí, que va arribar fa uns dies a la disciplina blanc-i-blava, ja podria debutar a Europa en la propera fase prèvia de la segona màxima competició continental: en una hipotètica eliminatòria contra el vencedor del duel entre el Lucerna suïs i el Klaksvík de les Illes Feroe.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)