Espanyol

“Tots hem d’estar preparats per ser líders”

Espanyol. El central brasiler Naldo va analitzar el present i el futur de l’entitat, valorant l’enfrontament contra el Lucerna i el sistema que practica el tècnic, David Gallego

El central de l’Espanyol Naldo Gomes va valorar ahir el moment de l’equip i va acceptar la possible incorporació a la plantilla d’un central, cosa que li augmentaria la competència. El brasiler també va analitzar els seus objectius des del punt de vista individual.

“Espero treballar bé i sempre buscar el millor per a l’equip. La continuïtat a l’onze serà fruit del meu esforç i jo el que vull és consolidar-me i ser titular, però per aconseguir-ho he de demostrar que ho mereixo i he de treballar molt fort perquè la resta de companys tenen molta qualitat. Al final decideix en David, però jo m’he de guanyar el lloc als entrenaments”, va assegurar el blanc-i-blau. Naldo és conscient que l’entitat afronta una temporada il·lusionant i que manté la possibilitat de participar en tres competicions, cosa que requeriria tenir una plantilla llarga i, per tant, més competència: “Em sembla bé que la directiva estigui pensant a incorporar un central, ja que ens ve una temporada llarga.”

Aquest serà un any amb molts canvis respecte a la temporada passada. A Naldo li toca adaptar-se al sistema proposat pel nou tècnic, David Gallego, que és diferent del de Rubi. “Tenim un home més al mig i ens hem d’acostumar a aquest sistema com més de pressa millor i fer-lo evolucionar a cada partit. Tots hem d’estar preparats per ser líders ja que tots tenim responsabilitats”, comentava el central en la roda de premsa.

El jugador, que acaba el contracte a final de temporada, està content a Barcelona, però entén que la seva renovació no sigui una prioritat per a la directiva: “Crec que hi pot haver contactes per dur-la a terme en els pròxims mesos, però ara el que toca és tancar la plantilla i que l’entitat se centri en el mercat.”

Els de l’RCDE Stadium afronten una setmana decisiva ja que jugaran l’anada de la penúltima eliminatòria de classificació per a l’Europa League contra el Lucerna suís. Respecte a aquest emparellament, Naldo va comentar que seria “un partit difícil” i que els de Gallego hauran d’estar “concentrats, pensar només en el partit i disfrutar”. A més a més, el brasiler va destacar que mantenir la porteria a zero i marcar algun gol seria molt important.

Bulgària o Ucraïna

L’Espanyol és a tan sols dues eliminatòries de formar part de la fase de grups de l’Europa League i ja sap quins serien els possibles rivals en cas de superar el Lucerna en l’emparellament que els enfrontarà aquest dijous i el que ve.

Ahir es va fer el sorteig per a l’última eliminatòria de classificació, que va determinar que els homes de Gallego tindrien com a darrer esglaó cap a la competició europea el guanyador de l’eliminatòria entre el CSKA de Sofia (Bulgària) i el Zorya Lugansk (Ucraïna). En cas que passés, l’anada tindria lloc el dijous 22 d’agost i la tornada, el 29. Això significaria que l’Espanyol competiria cada tres dies, ja que l’equip comença la lliga el diumenge 18 contra el Sevilla a Cornellà.

EXPERIÈNCIA

Naldo ja va jugar en competició europea amb l’Sporting de Portugal
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)