Espanyol

Deu anys sense el capità

Espanyol. La figura de Dani Jarque, traspassat just ahir va fer una dècada, va estar molt present al llarg de tota la jornada, també en la celebració dels jugadors en els gols blanc-i-blaus

Deu anys, que es diu aviat. Ahir es va complir una dècada d’un dels dies més tristos de la història de l’Espanyol: el de la sobtada mort del capità Dani Jarque, que va deixar glaçats els cors de tots els blanc-i-blaus. Des d’aleshores, cada any en aquesta data els homenatges es repeteixen, i més encara ahir, que l’efemèride va coincidir per primera vegada amb un partit oficial.

La figura del 21 va estar molt present abans del duel de prèvia de l’Europa League, una competició en la qual Jarque va ser protagonista amb la samarreta de l’Espanyol –titular en la final de Glasgow, sense anar gaire lluny– i també durant el matx, amb pinya i dedicatòria de l’equip en els dos primers gols.

D’altra banda, a Catalunya també es va celebrar l’habitual acte d’homenatge al RCDE Stadium davant de l’estàtua dedicada al mític capità a la porta 21 del feu blanc-i-blau. En aquest acte, un dels moments més emotius va ser la carta que va llegir un dels seus excompanys, i ara entrenador del juvenil B, Moisés Hurtado.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)