Espanyol

L’any del salt endavant

Espanyol. Lluís López assumeix amb naturalitat el protagonisme en l’any del seu debut amb dorsal del primer equip havent disputat 180 minuts en competició oficial

Lluís López ja ha pujat el darrer graó en la seva carrera a l’Espanyol. Des que va ingressar en el conjunt blanc-i-blau, en el benjamí A, el manresà havia somiat sempre ser membre de ple dret del primer equip i aquesta temporada ho ha aconseguit: després del debut el curs passat mentre era jugador del filial, enguany llueix el dorsal 6 i amb molt protagonisme. Gallego, que l’ha dirigit en el juvenil i en el filial, ha confiat plenament en les habilitats del defensa central, que ha disputat 180 dels 270 minuts en competició oficial amb la samarreta blanc-i-blava aquest inici de curs.

“És una cosa que imagines des de petit”, reconeix López: “Tenir la sort de participar-hi i en una temporada tan especial com aquesta és molt bonic.” López ha començat amb bon peu perquè l’equip ha mostrat solvència defensiva (i ofensiva) i a la banqueta té un entrenador que el coneix d’allò més bé: “Individualment, l’únic que puc fer és treballar el màxim possible per quan l’entrenador em cridi. A partir d’aquí, soc ambiciós i vull jugar el màxim de minuts possibles, agafar una dinàmica positiva i anar participant amb l’equip”, assenyala.

Els fitxatges

El central bagenc va ser una de les primeres incorporacions per a l’equip, que a mesura que ha anat passant el mercat ha incorporat centrals amb recorregut a primera com ara Bernardo i Calero. “És positiva la seva arribada perquè aportaran el seu granet de sorra. Jo aprendré d’ells i ells es poden quedar amb coses que jo puc tenir.”

EL PROTAGONISTA

Tenir la sort de participar-hi i en una temporada tan especial com aquesta és molt bonic. És una cosa que imagines des de petit
He de treballar i a partir d’aquí soc ambiciós i vull jugar el màxim de minuts possibles
Lluís López
central de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)