Espanyol

Dies definitius per al ‘Panda’

Calent. Rubi vol tenir Borja Iglesias per a l’inici de la lliga, i el Betis, amb la caixa plena després de les últimes vendes, ha accelerat l’operació per satisfer els desitjos del tècnic

És ara o mai. Tot l’estiu amb la mateixa història, que ja s’ha convertit en la cançó de l’enfadós. L’interès del Betis per Borja Iglesias és públic i ve de lluny, però tot i que les primeres informacions són del mes de juny, el serial encara no s’ha resolt. Ara, però, amb la lliga a punt de començar, la resolució del cas està a punt de produir-se i, si res no es torça, Borja Iglesias posarà punt final a la seva carrera amb la samarreta de l’Espanyol aquesta setmana. O és ara o ja no serà.

Ho va reconèixer divendres Rufete en la darrera conferència pública del director de futbol: el Betis havia reactivat en els últims dies l’interès pel Panda. Els andalusos, necessitats de fitxar un killer, tenen diners després de les últimes vendes, i han accelerat l’operació per tal de satisfer els desitjos del seu tècnic, que vol tenir el davanter abans de l’inici de la lliga. Per la seva banda, però, l’Espanyol se sent en una posició de força, enguany sense la necessitat de vendre, i no s’ha mogut en tot l’estiu de la mateixa idea: el pagament de la clàusula de rescissió de 28 milions en uns terminis que convencin el club. Això vol dir el pagament íntegre de cop o, com a màxim, fraccionat en dos pagaments, de 20 i 8 milions.

Són els detalls que han transcendit d’unes converses que s’han allargat en el temps però que han estat discretes perquè Rufete ha volgut protegir el jugador: “De moment està competint amb nosaltres i ens hi estem jugant molt, sembla que de vegades ens n’oblidem”, va dir divendres el director de futbol. I la jugada li ha sortit prou bé, perquè fins ara el davanter de Santiago de Compostel·la ha actuat a les ordres de Gallego com un jugador més tot i el rebombori al seu voltant. Tres gols en els tres partits de la prèvia de l’Europa League que han ajudat el conjunt blanc-i-blau a posar un peu i mig en la darrera eliminatòria. Un bon punt final a una història que haurà durat massa poc.

DATES CLAU

Rubi volia Borja abans de l’inici de la lliga i el Betis ha accelerat l’operació

INAMOVIBLE

L’Espanyol manté la mateixa posició des de l’inici: la clàusula en pocs terminis

Calleri, Mata, André Silva i Mariano, alternatives

La direcció esportiva blanc-i-blava ja té coll avall que caldrà buscar un acompanyant per a Ferreyra en la punta d’atac, en una demarcació clau que ara completen Wu Lei i Puado. I ara que la marxa de Borja sembla un fet, l’Espanyol ha hagut d’accelerar la recerca d’un pla B, que sempre s’ha previst, però que ara cal tancar. Un dels noms que han sonat amb més força en els últims dies és el de Calleri, que el curs passat va jugar a l’Alavés. El punta argentí, propietat del Maldonado uruguaià, va demostrar un gran nivell el curs passat a les files del conjunt basc, que també sospira per tornar a gaudir dels seus serveis. Altres opcions que han sorgit són Jaime Mata (Getafe), André Silva (Milan) i Mariano (Madrid), tots amb dos dominadors comuns: són davanters que dominen l’àrea i que coneixen bé la lliga espanyola. En cas d’arribar, els dos últims ho farien en qualitat de cedit. André Silva, que la temporada passada va anar de més a menys, no compta per al Milan i a Itàlia l’han relacionat amb el conjunt barceloní, tot i que en les últimes hores li ha sortit un altre pretendent: el València. Els valencianistes acaben de perdre Rodrigo i s’han interessat per l’italià i per Mariano.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)