Espanyol

mercat

oficial

Borja ja és del Betis

Mercat.L’Espanyol fa oficial la venda del davanter a canvi de 28 milions d’euros. És el traspàs més elevat de tota la història del club blanc-i-blau. Va arribar fa només un any per 10 milions

Borja Iglesias ha deixat de ser jugador de l’Espanyol després de l’acord amb el Betis per tal que el conjunt andalús aboni la totalitat de la clàusula de rescissió de 28.140.000€ del gallec. Un pagament que es farà en tres terminis. El primer de 18 milions i dos més de cinc milions aquest desembre i al juny. El Celta cobrarà un 5 per cent de la venda del futbolista. El Betis ha anunciat al futbolista amb un vídeo humorístic protagonitzat pel mateix davanter que jugarà sota les ordre de Joan Francesc Ferrer ’Rubi’. El maresmenc tenia com a objectiu prioritari al davanter gallec i ja feia dos mesos que buscava tancar un acord definitiu que ha arribat aquesta tarda. És la segona incorporació més cara de la història del conjunt andalús després del brasiler Denilson.

El davanter va arribar l’estiu passat a l’Espanyol convertint-se en el fitxatge més car de l’entitat i ara marxa sent la venda més quantiosa. ’El Panda’ va marcar 20 gols, 17 en Lliga i tres a la Copa, i el seu rendiment va ajudar a aconseguir la setena plaça que va donar accés a la prèvia de l’Europa League, on ha anotat tres gols més en els partits oficials que ha disputat en aquesta fase inicial de la competició. El club blanc-i-blau també ha aprofitat per tenir paraules elogioses cap al futbolista en el seu comunicat públic de venda. “Des del primer dia que va arribar, Borja Iglesias ha tingut una actitud i un comportament exemplar. El RCD Espanyol de Barcelona vol agrair al futbolista seva implicació, professionalitat i compromís amb els colors blanc-i-blaus i li desitja sort en el seu futur”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)