Espanyol

Álex López marxa al Lugo

Mercat.El migcampista ha tancat la seva cessió, per una temporada, amb el conjunt gallec. El futbolista té contracte amb l’Espanyol fins al juny del 2022

Álex López jugarà aquesta temporada al Lugo, de segona divisió, després de l’acord al qual s’ha arribat en les últimes hores. El migcampista català, format al planter, va arribar el curs anterior al primer equip amb qui tenia fitxa. Un any d’adaptació on va disputar un total de vuit partits oficials, quatre de lliga i quatre més de Copa, on va aconseguir un gol.

Ara amb aquesta cessió, el club blanc-i-blau busca que el futbolista tingui minuts i competeixi cada cap de setmana per elevar el seu nivell i continuar amb la seva progressió professional. La idea de l’Espanyol és que el jugador torni després d’aquesta cessió, ja que manté amb el club un contracte fins al 2022.

El problema d’Álex López ha tingut la seva arrel en l’eclosió de Marc Roca. El mig de la Granada del Penedès ha estat un dels futbolistes més destacats de la temporada anterior i ocupava la mateixa posició en el camp. A més, ara David Gallego també ha recomanat al futbolista buscar-se minuts i mantenir una regularitat que ara no li podia donar al primer equip. Per aquesta funció ja té un altre futbolista com Pol Lozano.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)