Espanyol

1a divisió

espanyol 0 - 2 sevilla

El Sevilla torna a la realitat a l’Espanyol

1a divisió. Els deixebles de Gallego cauen en la seva estrena de lliga davant un conjunt andalús superior, en tot moment, que ha guanyat amb gols de Reguilón i Nolito

L’Espanyol de David Gallego s’ha estrenat a la lliga amb mal peu. Des del primer minut, els barcelonins ja han vist que la realitat del campionat domèstic està molt lluny del nivell de la prèvia de l’Europa League. El Sevilla, un dels equips més preparats del campionat, aviat ha avisat de les seves intencions. Equip perfilat i treballat en la pressió alta tenia mastegat el seus automatismes de joc. Una disposició tàctica ben orquestrada malgrat els onze fitxatges fets aquests estiu i el canvi d’entrenador. L’Espanyol s’ha ennuegat amb la pressió alta del seu rival i li ha costat molt fer les transicions ofensives. La dinàmica dels primers minuts ha estat una constant durant tot el partit. Un Espanyol que ha vist com un gol de Reguilón abans dels descans i un altre de Nolito aprofitant-se de la passivitat defensiva dels locals, servia per encaixar la primera derrota del curs i la primera de l’era Gallego. Un equip molt desdibuixat i que, en cap moment, s’ha trobat còmode sobre el terreny de joc. Un equip massa estàtic en atac, sense idees, per inquietar al Sevilla. Els barcelonins han caigut de ple en el parany tàctic dels andalusos que ha viscut el duel amb relativa comoditat. S’ha jugat al que ha volgut el Sevilla i el guió del duel l’ha marcat el conjunt visitant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)