Espanyol

Gallego: “Hem donat la cara”

Els vestidors. El tècnic fa una lectura positiva de la derrota. “Els petits detalls ens han penalitzat però em quedo amb l’actitud”

David Gallego va encaixar la seva primera derrota amb l’Espanyol. Tard o d’hora aquesta situació havia d’arribar, però les altes expectatives que ha generat el seu projecte han topat amb la realitat d’un equip gegantí i que lluitarà per la part alta de la taula. El surienc, malgrat perdre, va fer una lectura positiva del partit. “Vull felicitar el meu equip pel gran esforç que ha fet. Hem competit molt bé davant d’un Sevilla, preparat per a la Champions, i que ha fet les seves sis setmanes de preparació. Hem donat la cara, però els petits detalls penalitzen. Ells han tingut la possessió però sense ocasions”, va argumentar el tècnic, que va afegir. “Estem en la primera jornada de lliga i ens falten setmanes d’entrenaments, però el que no podem perdre és l’actitud. Tenim molt clar quin és el procés i el camí. Però hem de saber quin rival teníem al davant. Hem competit i no és excusa. El primer gol ens ha condicionat el partit, però hi ha moltes coses positives.” Precisament, el tècnic lamentava el primer gol, de Reguilón, just abans del descans. “El primer gol ens ha condicionat la segona part, però l’equip no ha perdut la calma. Sabem on som i quin és el procés. No tenim cap dubte respecte a la idea.”

En aquest sentit, Gallego ja sabia quin Sevilla es trobaria. “Sabíem com jugaven i que pressionaven a dalt. Si em falten davanters? Això seria una justificació fàcil. A mi les derrotes no em condicionen. Aquest és un equip amb molt d’amor propi i creiem en la idea de joc. L’equip ha fet un gran esforç, però això no ens farà desviar del camí. Seguirem insistint amb la nostra idea.”

Per la seva banda, l’entrenador del Sevilla, Julen Lopetegui, es va felicitar pel triomf del seu equip al RCDE Stadium. “Bon partit tant en defensa com en atac. Hem aprofitat els nostres moments per obtenir la victòria.”

ELS VESTIDORS

Ha vingut un equip que té les coses clares. És una derrota dura, però el resultat és enganyós
Víctor Sánchez
Migcampista de l’Espanyol
Bon partit tant en defensa com en atac. Hem aprofitat els nostres moments per obtenir la victòria
Julen Lopetegui
entrenador del Sevilla
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)