Espanyol

Melendo: “Hem de netejar el cap i fer història dijous”

Espanyol. El davanter ha lamentat l’ensopegada en lliga. “El Sevilla li va ficar més intensitat que nosaltres i es va notar” tot i això, ja pensa en el duel d’Europa League. “És una final”

Óscar Melendo ha passat aquest matí per roda de premsa. La derrota davant del Sevilla encara està fresca en la memòria. El duel ha suposat una decepció per l’entorn i els mateixos jugadors. “Era un rival dur i ens va costar sortir de la seva pressió. El Sevilla va ser una mica superior. El Sevilla li va ficar més intensitat que nosaltres i això es va notar. Ens va faltar dinamisme”, ha constat el de Sant Adrià. “Estem en un període d’aprenentatge i ens queda molt marge de millora. Ara hem de pensar en el partit de dijous que és l’important”, ha reblat. Precisament, aquest és el gran repte que tenen els homes de Gallego des que es va iniciar la temporada. “Hem de netejar el cap i pensar en el dijous. Serà molt important”, ha explicat un Melendo que és conscient del partit que tenen per endavant amb el Zorya d’Ucraïna. “L’eliminatòria són 180 minuts. Estem en constant millora i sabem el que hem de millorar. És una final”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)