Espanyol

Netejar les penes amb Europa

Espanyol. Óscar Melendo lamenta l’ensopegada en la lliga: “El Sevilla hi va posar més intensitat que nosaltres i es va notar”; tot i això, ja pensa en el duel d’Europa League. “És una final. És un partit molt important per a nosaltres”

La derrota contra el Sevilla encara està fresca. El duel ha suposat una decepció per a l’entorn i els mateixos jugadors. “Era un rival dur i ens va costar sortir de la seva pressió. Ells van ser una mica superiors. El Sevilla hi va posar més intensitat que nosaltres, i això es va notar. Ens va faltar dinamisme”, va constatar el de Sant Adrià, que sap que l’equip no està al seu millor nivell. “Estem en un període d’aprenentatge i ens queda molt marge de millora. Ara hem de pensar en el partit de dijous, que és l’important”, va reblar. Precisament aquest és el gran repte que tenen els homes de Gallego des que va començar la temporada. “Hem de netejar el cap i pensar en dijous. És un partit molt important per a nosaltres”, va explicar un Melendo que és conscient del partit que tenen davant seu amb el Zorya d’Ucraïna. “L’eliminatòria són 180 minuts. Estem en constant millora i sabem el que hem de millorar. És una final.” I és que dins del cap de tots els jugadors tenen gravat a foc classificar-se per a la fase de grups de l’Europa League. És el gran objectiu immediat, i volen netejar les penes de la lliga amb un triomf balsàmic per encarrilar l’eliminatòria abans d’anar a Ucraïna.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)