Espanyol

“És molt aviat per ser pessimistes”

Dídac Vilà. El lateral deixa clar que el conjunt blanc-i-blau no està tocat després de l’ensopegada contra el Sevilla i que prepara amb ganes el partit de demà, amb la il·lusió de fer un pas més cap a la fase final de l’Europa League

“Dins de la plantilla i el cos tècnic no hi ha pessimisme. Crec que és molt aviat per ser pessimistes; és més, estem a l’última fase de classificació i l’equip està millor que mai.” Més clar que l’aigua. La derrota contra el Sevilla va ser un cop dur, però només és això, una derrota, i així ho va voler deixar clar Dídac Vilà.

Sobretot perquè l’Espanyol no té temps per llepar-se les ferides i demà ja torna a tenir partit oficial, aquest gairebé a cara o creu. El 17 blanc-i-blau no va voler sortir del guió de considerar tots els partits igual d’importants, però, tot i això, no es va estar de reconèixer que preparen l’eliminatòria contra el Zorya ucraïnès, la darrera, amb especial il·lusió. “Tenim moltes ganes d’arribar a la fase de grups. Sabem que és un equip molt treballador, constant i intens, i que fa dos anys va plantar cara a l’Athletic”, va explicar Vilà. Una eliminatòria que el lateral viurà en primera persona, així com si l’equip s’acaba classificant, a pesar de tots els rumors que han sorgit al llarg de l’estiu. I és que al lateral se li va preguntar per l’interès que havia tingut el València en la seva incorporació, però en aquest aspecte Vilà es va mostrar igual de cristal·lí. “Tenia clar que volia seguir aquí. Des que vaig arribar en edat d’aleví tenia molt clar que aquest era el club de la meva vida”, va dir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)