Espanyol

Corchia ja és de l’Espanyol

Mercat. Arriba cedit per una temporada, procedent del Sevilla, per reforçar el lateral dret. És la sisena incorporació del club blanc-i-blau en aquest mercat d’estiu

L’Espanyol ha anunciat la incorporació de Sébastien Corchia (Noisy-le-Sec, França, 1990). El futbolista arriba cedit procedent del Sevilla. El club es guarda una opció de compra. El francès arriba per incrementar la competència al lateral dret de l’equip on ara es troben Javi López i Gonzalo Ávila ’Pipa’. La seva ’arribada, que el curs anterior va jugar cedit al Benfica en un any irregular marcat per les lesions, obre les portes a Pipa a una cessió després de jugar el curs passat al Nàstic. Corchia arriba per cobrir la baixa de Roberto Rosales. El club es farà càrrec de la seva fitxat. Incorpora un futbolista experimentat. El francès es converteix en la sisena incorporació de l’estiu després de les arribades d’Andrés Prieto, Fernando Calero, Bernardo Espinosa, Ander Iturraspe i Matías Vargas. Corchia serà presentat divendres a les 12h a l’Auditori Juan Segura Palomares del RCDE Stadium.

La prioritat, un punta.

Ara, la gran prioritat de l’entitat és tancar el fitxatge d’un davanter que ocupi el buit deixat per Borja Iglesias. L’Espanyol ha tingut diversos oferiments i s’ha interessat per molts futbolistes però al final, la balança entre preu i qualitat, qui ha agafat avantatge és Jonathan Calleri, ex de l’Alavés. El club també s’ha interessat per Simone Zaza, Mariano Díaz i Kalinic però el seu salari i el preu d’un traspàs és, ara mateix, fora de les possibilitats d’un Espanyol que no vol trencar l’equilibri salarial de la plantilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)