Espanyol

Gallego: “El sacrifici que hem fet ha de valdre la pena”

La prèvia. “Serà una eliminatòria dura i difícil. Portem 12 anys sense estar a Europa i això és el que es decideix”, ha explicat el tècnic surienc del duel de demà davant el Zorya

El tècnic de l’Espanyol, David Gallego, ha comparegut aquesta tarda per valorar el duel entre l’Espanyol i el Zorya. L’eliminatòria final de l’Europa League on està en joc arribar a la fase de grups de l’Europa League, el gran objectiu dels blanc-i-blaus en aquesta primera fase de la temporada. Està en joc tornar a jugar una competició continental 12 anys després.”Els jugadors estan mentalitzats, són dues competicions diferents. Hem arribat a una final per mèrits propis i ens hem de centrar en això que és important per l’equip i l’espanyolisme”, s’ha referit el tècnic quan li han preguntat per si l’equip ha oblidat la derrota contra el Sevilla i ha afegit. “Les derrotes s’han de portar amb naturalitat. Confio en el meu treball i ens hem de centrar en el joc i en el creixement independentment dels resultats”. El surienc ha tornat al duel decisiu d’aquest inici de curs. “Serà un partit, encara que sigui bo o molt bo, s’ha de rematar a la tornada. El Zorya és un equip físic i amb talent. Serà una eliminatòria dura i difícil. Fa 12 anys que no estem a Europa i això és el que es decideix en aquesta eliminatòria”. I precisament, està en joc tot l’esforç que s’ha fet en les eliminatòries prèvies. “Ens hem sacrificat molt per arribar fins aquí, hem sacrificat el nostre creixement i ara hem de demostrar que això ha valgut la pena”. En aquest sentit, el tècnic sap que tindrà al davant un equip competiu. “En cada eliminatòria es fa un salt competitiu”, i ha recordat la victòria dels ucraïnesos a San Mamés. “És una mostra però això va ser fa dos anys”. Ara l’únic que li preocupa al tècnic és no poder comptar amb Pedrosa que encara segueix arrossegant molèsties musculars.

El fitxatge de Corchia.

D’altra banda, el preparador s’ha referit a la incorporació de Sébastien Corchia. “És un jugador que ens donarà més competència, que suma i tenir més versatilitat en aquesta banda. Ens ajudarà a ser una mica millors. Arriba a competir. No és millor ni pitjor dels que estan sinó per complementar-nos” i ha negat que això suposi la sortida de Pipa. “És un jugador més i treballarem amb ell. Els volem aquí i sobre la possible arribada per la davantera de Jonathan Calleri s’ha mostrat hermètic. “Hem de buscar un recanvi per Borja. A mi m’agrada Campuzano, Puado, Wu Lei i Ferreyra, la resta són especulacions”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)