Espanyol

Calleri serà el reforç per a la davantera

Mercat. El punta, de 25 anys, és l’encarregat d’ocupar el buit deixat per Borja Iglesias. El club confirma les negociacions amb l’argentí

Jonathan Calleri (Buenos Aires, 1993) es convertirà en nou davanter de l’Espanyol aquesta mateixa setmana si s’arriba a bon port amb les negociacions. El davanter argentí és l’elegit per ocupar el lloc de Borja Iglesias. És un davanter amb molta mobilitat i que es caracteritza per la seva força i coneix a la perfecció la lliga espanyola, on ja ha jugat a les files de Las Palmas i, la darrera temporada, a l’Alavés. “El fitxatge de Calleri està encarrilat però encara queden uns detalls que requereixen temps”, va explicar el vicepresident del club, Carlos García Pont. Els detalls contractuals tenen a veure amb el preu de compra del futbolista, que és propietat del Deportivo Maldonado, que l’ha anat cedit a diversos equips les darreres temporades. Uns drets econòmics que controlen els seus agents. Tot i això, el club ja ha donat oficialitat en la veu d’un dels seus alts mandataris i això ja és el senyal definitiu que l’acord ja és a tocar i que aviat ja estarà a les ordres de David Gallego. Un punta de mobilitat i que va marcar nou gols la darrera temporada amb l’Alavés, on ha deixat un bon record per la seva combativitat sobre la gespa. Un aspecte que agrada al tècnic surienc. També es complementarà bé amb el seu compatriota Facundo Ferreyra. Un davanter més rematador i amb menys mobilitat que el futur fitxatge blanc-i-blau. L’Espanyol s’ha decantat per aquest futbolista per la bona relació entre el preu i la qualitat del futbolista. Farà 26 anys el pròxim mes de setembre i arriba amb una bona edat per buscar una revaloració a mitjà termini. De fet, Borja Iglesias és de la mateixa lleva que Calleri.

Pel camí han quedat altres futbolistes que també complien el perfil que es volia, com Simone Zaza i Mariano Díaz. El problema de tots dos futbolistes era el preu que demanaven els seus clubs i l’elevada fitxa, a la qual no podia arribar l’Espanyol.

LA FRASE

“El fitxatge de Calleri està encarrilat però encara queden uns detalls que requereixen temps
Carlos García Pont
vicepresident de l’Espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)