Espanyol

Corchia: “L’Espanyol és un club perfecte per a mi”

Espanyol.El francès ha estat presentat com a nou jugador de l’Espanyol. Arriba cedit del Sevilla per una temporada i el club blanc-i-blau es reserva una opció de compra de 3 milions

Sébastien Corchia (Noisy-le-Sec, França, 1990) ha estat presentat, aquest matí, en un acte al RCDE Stadium. El futbolista arriba cedit del Sevilla per una temporada i el club té una opció de compra valorada en tres milions. “Vull donar les gràcies al club per la confiança. És un gran club i familiar i això m’agrada. Ara vull treballar i ajudar l’equip al màxim per fer una gran temporada a la lliga, i espero, que també a Europa”, ha explicat el futbolista que pensa més en l’aspecte col·lectiu que no el personal. “Primer cal parlar del col·lectiu perquè és el més important. Vull fer una bona temporada; l’any passat va ser molt complicat. Aquí ho tinc tot per fer un bon any” i ha afegit “estic aquí perquè hi ha competitivitat i respecto als jugadors que estan aquí”, ha apuntat el francès que espera deixar enrere els dos últims anys marcats per les lesions al Sevilla i Benfica. “No vaig tenir sort amb les lesions. L’Espanyol és un club perfecte per a mi. Ara estic bé i he fet una bona pretemporada”. El francès ja ha parlat amb el capità, Javi López, amb qui tindrà competència directa. “Javi és una gran persona i un gran jugador” i s’ha definit com un lateral que “primer li agrada defensar i després atacar i ajudar l’equip amb moviments ofensius”. El francès, que lluirà el dorsal 18, s’ha trobat “amb un molt bon grup i amb un gran ambient i això és una força per nosaltres” també ha tingut temps de parlar amb el seu nou tècnic, David Gallego. “M’ha agradat el que m’ha dit i en el seu joc els laterals tenen molt protagonisme. Som un equip que treballa molt amb els laterals”.

Sébastien Corchia ha estat acompanyat en la seva presentació pel vicepresident, Carlos García Pont, i pel director del futbol professional, Rufete. “Té una gran experiència i unes qualitats modernes. Ens ajuda a generar més competència dins de la plantilla. L’hem escollit perquè l’Espanyol és un context favorable per ell”, ha dit el tècnic que ha confirmat que Pipa podria sortir. “Cal veure que fem perquè ara tenim tres jugadors en aquesta posició de lateral dret però potser algun d’ells juga per davant”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)