Espanyol

Rufete: “Volem fitxar el punta com més aviat millor”

Espanyol. El club espera tancar l’arribada de Calleri i mira de reüll el mercat per la possible marxa de Marc Roca. “Són coses que no controlem. Són suposicions i es donen o no”, ha dit

L’Espanyol està pendent de tancar la incorporació de Jonathan Calleri. El davanter argentí, ex de l’Alavés, és el triat per arribar al club blanc-i-blau per ocupar la baixa de Borja Iglesias. “La negociació, fins que no estigui tancada, és millor no dir res del jugador que hem decidit”, ha argumentat el director de futbol professional, Francisco Joaquín Pérez Rufete que ha afegit. “Volem fitxar el punta com més aviat millor i veure com queda la plantilla. Entrar a l’Europa League seria una decisió favorable però això no ha impactat en les nostres decisions o que estiguem esperant”.

Més enllà d’això, les oficines del club viuen amb certa intranquil·litat la possible marxa de Marc Roca. El Bayern de Munic està a punt de tancar la venda de Renato Sanches. Un moviment de peces que permetria al club bavarès anar pel mig blanc-i-blau. “Són coses que no controlem. Són suposicions i aquestes es donen o no però escoltarem a tots els clubs”, ha dit Rufete que no ha confirmat que l’Espanyol no ha rebut cap oferta pel seu migcampista. En tot cas, l’Espanyol té clar que qui vulgui el mig haurà de posar els 40 milions de la seva clàusula i també ha explicat que l’Espanyol “ha de viure la seva realitat” i “sí, tingués 50 milions. Ho tindria claríssims. Hem de ser realistes”, ha reblat per deixar clar que l’equip ha fet un pas endavant. “Ahir i davant el Sevilla ens hem adonat que s’ha acabat la pretemporada”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)