Espanyol

Diego López: “Vull seguir jugant i tant de bo sigui a l’Espanyol”

Espanyol. Un dia després de ser la figura en el partit contra l’Alavés, el veterà porter considera que no hi ha motius per pensar que pot marxar al Real Madrid

Diego López ha parlat en roda de premsa, després de l’entrenament d’aquest matí, a la ciutat esportiva Dani Jarque. L’endemà de la seva brillant actuació a Vitòria, on va salvar un punt amb dues intervencions miraculoses en els ultims minuts, el porter s’ha mostrat satisfet: “Estic content. Per un porter, intervenir amb encert quan se’l necessita és important. És el que hem de fer tots”, ha dit. L’Espanyol no va fer, però, una bona actuació a Mendizorrotza, contra l’Alavés. Es va semblar massa al de la primera part de dijous passat, a l’Europa League. “No han estat partits en què haguem generat massa ocasions. Ahir sí vam tenir el control i els rival no ens van atacar massa. Hem de continuar donant passes en atac. En defensa, estem molt bé. El treball, finalment, és de tots. Actuacions com la d’ahir fan que una actuació individual ressalti més, però la feina és de tots. És un punt important per estrenar-nos. Sempre costa fer el primer. Ara ja podem anar a pels tres davant el Granada amb unes sensacions diferents”, ha dit també.

Sobre el seu futur, després dels rumors que l’han situat en l’òrbita del Real Madrid, Diego López ha estat clar:”Són tot hipòtesis, estic molt content aquí i ara mateix no hi ha raons per pensar en res més”, ha manifestat. “Què tinc pensat pel futur? De moment, el partit de dijous. Haig d’estar el millor possible per ajudar a guanyar. M’agradaria seguir jugant i tant de bo sigui aquí. A mig i llarg termini, continuar vinculat al futbol. El dia que deixi de jugar puc seguir vinculat a aquest esport”. En aquest sentit, Diego ha explicat el secret de la seva eterna joventut: “Provo temporada rere temporada de no estar pitjor que l’anterior. Mantenint el nivell, fent la meva feina i donant una resposta al camp, que no es miri el meu DNI sinó le rendiment que ofereixo. Estic mentalitzat perquè això acabi el més tard possible”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)