Espanyol

Calleri: “Vinc amb fam per fer grans coses”

Espanyol. “Ho dono tot sempre, al cent per cent i espero que sigui el meu millor any a la lliga”, ha dit l’argentí, setè fitxatge de l’Espanyol en aquest mercat d’estiu

Jonathan Calleri (Buenos Aires, 1993) ha estat presentat aquesta tarda com a nou jugador de l’Espanyol. És la setena incorporació del club blanc-i-blau. Exjugador de Las Palmas i l’Alavés, afronta la seva tercera temporada a la lliga. Arriba cedit amb una opció de compra de 25 milions i un cost de cessió de 250.000 euros. “Estic content d’estar aquí i agrair a la gent de l’Espanyol per com m’ha tractat. Arribo a un club amb creixement i que jugarà a Europa 12 anys després. Vinc amb ganes de fer grans coses i créixer en l’aspecte personal i col·lectiu”, ha dit el jugador que ha remarcat que fa temps que segueix l’Espanyol i ha tingut les referències positives d’exjugadors com Juan Forlín i Álvaro González. “Una de les coses que m’ha empès a venir aquí és el torneig europeu i també el club que està creixent. Quan el veia per la tele m’agrada la seva forma de jugar. Crec que és el lloc especial on puc encaixar i donar la meva millor forma”. L’argentí ha explicat el seu perfil de joc. “Soc un davanter finalitzador i d’àrea però m’adapto a jugar sol o acompanyat. Ho dono tot sempre, al cent per cent i espero que sigui el meu millor any a la lliga. Arribo perfecte i amb moltes ganes i fam d’aconseguir coses importants.”.

El davanter enllaça la seva tercera cessió i ha reconegut que li agradaria arrelar a un lloc. “M’agradaria tenir estabilitat i el que vull és trobar un lloc especial per quedar-me. Potser no ho he fet tan bé perquè un equip em compri. Potser aquest és el lloc per quedar-me”. El jugador també s’ha mostrat clar en què no ver “a reemplaçar ningú” quan li han preguntat per Borja Iglesias. “Soc Jonathan Calleri. No tinc cap pressió i res a perdre. Tinc ganes d’aconseguir grans objectius.” I tampoc s’ha plantejat una xifra de gols. “No em poso cap xifra sinó donar el màxim en els entrenaments i que el tècnic en doni oportunitats de jugar”. Calleri ha reconegut que està bé físicament però el fet de jugar dependrà del tècnic. “Ara em he de posar a punt i estar al cent per cent en el físic. i quan em vegi disponible lluitaré per un lloc a la convocatòria. Físicament estic bé. És el meu segon any que arribo així a un club. Arribar i jugar. Però necessites temps per estar al cent per cent. La pretemporada l’he fet a consciència perquè aquesta oportunitat no l’ha puc deixar passar”.

El preu de compra.

Un dels elements que més ha cridat l’atenció és el preu de l’opció de compra del davanter. 25 milions d’euros. “Jo no poso el preu del meu traspàs, és del club Maldonado que ho ha posat. De 25, de 10 o de 100 no depèn de mi. Això no em condiciona res. Està fora del meu cap. He anat a altres clubs sense cap opció. Les actuacions diran quin preu és el real”, ha reblat el futbolista. “Jo no poso el preu dels jugadors i aquest el posa el rendiment. 25 milions d’euros és una quantitat molt important. Ara, el futur no el sabem, hem lluitat per tenir una quantitat per no tirar-nos dels péls. És de 25 milions. Pel club és important tenir jugadors cedits amb opcions de compra. Ara, de moment, el podem gaudir un any, i ja veurem el futur”, ha apuntat al seu torn el director de futbol professional, Rufete, que s’ha felicitat per la contractació de l’argentí. “Hem hagut de fer les coses molt bé perquè estiguis aquí. És un jugador molt competitiu i que ens pot aportar moltes coses. El context que tenim ara, en el club, el pot aprofitar per créixer”, ha dit el mandatari. “És l’última incorporació de l’Espanyol, és la peça que ens faltava per compensar l’equip. És una de les millors plantilles dels últims exercissis”, ha subratllat, el vicepresident, Carlos García Pont, que ha acompanyat, al costat de Rufete, a Calleri en la seva presentació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)