Espanyol

El Zorya, amb la força d’Ucraïna

El rival. El Slavutych-Arena s’omplirà per veure el duel amb l’Espanyol, un fet poc habitual per als ucraïnesos, marcats pel conflicte bèl·lic amb Rússia, que els obliga a jugar a 400 quilòmetres de la seva ciutat. Avui és el partit de tot un país

“Només espero una cosa del partit i és complir el meu somni, el de l’equip, el del club, el de la ciutat i tot el nostre país. I el somni és anar a la fase de grups.” Així es va expressar ahir el futbolista local Gromov. I és que el Zorya viu uns anys complicats. Fa temps que, per raons de seguretat pel conflicte bèl·lic amb Rússia, juga els seus partits a 400 quilòmetres de la seva ciutat, i ho fa en la de Zaporiyia, on hi ha el Slavutych-Arena, que també es coneix com a Estadi Central Metallurg, amb capacitat per a 12.000 aficionats. Avui serà ple a vessar per rebre l’Espanyol. Un fet poc casual per als seguidors del Zorya, que no poden permetre’s de fer aquestes desplaçaments de manera habitual. Els jugadors de Viktor Skripnik tindran una motivació afegida perquè jugaran en un camp ple que habitualment és buit. Molts seguidors del Zorya es desplaçaran i tots els jugadors han utilitzat les seves xarxes socials per animar els aficionats. Més enllà dels seus seguidors també hi haurà els veïns de Zaporiyia que faran costat al Zorya en un partit que representa tot un país. El Zorya tindrà tota la força d’Ucraïna al seu darrere. Un duel en què també hi ha en joc l’orgull i el prestigi de tot un país.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)