Espanyol

Eufòria i cansament abans de rebre el Granada

Espanyol. Tres dies després de ficar-se a la fase de grups de l’Europa League, l’equip de David Gallego busca la primera victòria en la lliga

Aparcada l’eufòria de la classificació per a la lligueta de l’Europa League, l’Espanyol buscarà aquesta tarda, a partir de les 19 h, la primera victòria en la lliga. Ho farà contra el Granada, un equip, teòricament, accessible, i amb el suport de la seva afició, a l’RCDE Stadium. Els andalusos tampoc no han guanyat encara: van empatar en la primera jornada a Vila-real en un duel boig i van caure a casa, també contra el Sevilla. Hi haurà, doncs, la mateixa necessitat de victòria en els dos bàndols. “Espero un rival ambiciós. Acaben de pujar i van en línia ascendent. El seu estat anímic és bo i, tot i que van perdre a casa la setmana passada, a Vila-real van marcar quatre gols. Serà un partit complicat. No ens voldran deixar pensar, ens desgastaran. Nosaltres hem de mirar d’interpretar bé el partit”, va comentar ahir, en roda de premsa, David Gallego, sobre el Granada.

El vestidor blanc-i-blau està vivint les darreres hores amb un somriure inesborrable, després d’haver aconseguit el bitllet per a Europa, però conscient que la lliga és la competició que marca el pols del projecte. A més, els sis partits de les eliminatòries prèvies de l’Europa League que han hagut de disputar durant les darreres setmanes pesen a les cames dels jugadors que entrena David Gallego. “Hem dedicat a aquesta classificació europea tots els esforços des que vam començar la pretemporada. L’equip arriba d’un viatge llarg i no tenim el temps que voldríem per preparar el partit, per això vull demanar a l’afició que, quan estiguem patint, ens doni el seu alè. Després, tindrem 15 dies per continuar creixent i per preparar-nos”, va manifestar ahir el tècnic de Súria.

De ben segur que Gallego no presentarà el mateix onze titular que dijous, contra el Zorya. I tampoc l’entrenador del Granada, Diego Martínez, no podrà repetir alineació per tercera jornada consecutiva. L’esquinç al genoll del camerunès Yan Eteki li ho impedirà. En el seu lloc, acompanyant Montoro en el mig centre, podrien entrar el nigerià Azeez o bé el veneçolà Yangel Herrera. “Miraré de fer jugar el millor onze per a aquest partit. No penso en si canviaré molts o pocs jugadors, penso en com és l’Espanyol, en com estem nosaltres i en què és el més convenient”, va manifestar el tècnic del conjunt blanc-i-vermell. “Vaig viure aquestes prèvies europees amb el Sevilla i conec la força que dona superar-les. Crec que jugar-les et posa en avantatge, perquè el ritme competitiu està més desenvolupat que el de la resta d’equips. L’Espanyol està tot el contrari a cansat, té una plantilla àmplia i ha fet rotacions de futbolistes”, va considerar també sobre la possibilitat que el seu equip aprofités la ressaca europea del rival. En qualsevol cas, no es pot badar contra un equip que, fa només dues setmanes, va ser capaç de marcar quatre gols a l’estadi de La Ceràmica.

La icona del club canvia d’aspecte

Després de la classificació per a la fase de grups de l’Europa League, l’Espanyol ha canviat l’aspecte de la seva mascota, el periquito, que ara transmet una mirada més imponent, una actitud més desafiant i una presència més descarada. El club ha volgut transmetre una imatge més poderosa i modernitzada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)