Espanyol

Cap moviment d’última hora

Espanyol. El club blanc-i-blau no fa cap incorporació més en l’últim dia de mercat. Els barcelonins han fet set fitxatges, en què destaquen l’arribada de Vargas i Calero, dos dels futbolistes més cars de la seva història

L’Espanyol tenia posat un ull en el mercat per si arribava una troballa d’última hora. Aquesta situació no es va donar i ara l’Espanyol té la plantilla tancada fins al gener tant en el capítol d’entrades com de sortides. David Gallego haurà de gestionar els seus efectius per afrontar el primer tram de temporada fins al gener competint a Europa i en la lliga. Ni la derrota contra el Granada ha fet variar el full de ruta econòmic del club. El balanç d’aquest estiu es tanca amb les dues vendes més importants de la història del club: Borja Iglesias, al Betis, per 28 milions, i Mario Hermoso, a l’Atlético, per 25 milions més quatre en variables. L’Espanyol ha fet set incorporacions, en què destaquen les arribades de Matías Vargas (10,5 milions) i Fernando Calero (8). Aquestes dues incorporacions són la primera i la tercera més cares de tota la història del club blanc-i-blau. S’hi afegeixen les cessions de Bernardo Espinosa (Girona), Jonathan Calleri (Deportivo Maldonado) i Sébastien Corchia (Sevilla) i els casos d’Ander Iturraspe i Andrés Prieto, que han arribat com a agents lliures. En total, set incorporacions des de fora que es complementen amb la força dels futbolistes del planter. Tot i això, l’Espanyol té diners de reserva per si s’ha de moure en el mercat d’hivern per apuntalar la plantilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)