Espanyol

David López: “Estem convençuts que veurem, de nou, un gran Espanyol”

Espanyol. “Confiem en Gallego”, ha reblat el central que ha negat fissures entre el tècnic i la plantilla. “No és veritat”. “Espero ser millor jugador que abans de la lesió”, diu el futbolista que encara no sap quan podrà tornar a jugar un partit

David López és un dels pesos pesants del vestidor. Avui ha donat la seva opinió sobre l’actualitat del club i la personal després de rebre l’alta mèdica, la passada setmana, superant una lesió de lligaments al genoll. “Ha estat un procés dur i llarg, han passat moltes coses. Mai havia patit una lesió tan llarga. Ho has d’afrontar de la millor manera i optimisme. He estat aquí tot l’estiu i, per sort, he tingut al meu costat el Pablo (Piatti). Ara ve la part bona”, ha relatat el futbolista que, tot i això, sap que encara li queden unes setmanes per tornar a jugar un partit oficial. “Jugar a Ipurua? No sé, tinc l’alta mèdica però no competitiva. No em marco terminis. Puc entrenar amb el grup i això és un procés perquè poden haver-hi recaigudes”, s’ha sincerat el futbolista que ha perdut pes i ha guanyat massa muscular. “Espero ser millor jugador que abans de la lesió”.

Més enllà d’això, el central també s’ha referit a la situació esportiva i el peatge que ha pagat l’equip amb una pretemporada atípica marcada per la prèvia de l’Europa League. “Ha estat un inici molt complicat perquè la pretemporada, pràcticament no ha existit, i hem tingut poc temps per treballar la nostra forma de joc que és molt complexa. Després han arribat jugadors nous. Tot i això, s’ha assolit entrar en la fase de grups de l’Europa League i ara tenim dues setmanes per treballar aquests conceptes”. Una aturada de lliga que serà un impuls per a l’equip. “Les afrontem com una mini pretemporada”. I deixa clar que l’equip està tranquil. “Pressió cap. Acabem de començar i això és molt llarg, a més tenim una part positiva que és l’Europa League. Tenim molt marge de millora. Això és un procés i nosaltres hem d’assolir els conceptes del tècnic”. En aquest sentit, el santcugatenc ha sortit en defensa de Gallego. “Confiem en ell” i ha negat els rumors sobre una falta de sintonia amb el tècnic. “No és veritat. No sé d’on ho heu tret tot això, estem confiats en què ens farà jugar molt bé”. I ha parlat de les diferències entre l’arribada del surienc en el tram final del curs 2017 i el d’enguany. “Són dues situacions que no es poden comparar. Abans era el final de temporada i ara és començar un projecte des de zero. Ell vol imposar la seva forma de jugar. L’altra vegada van ser quatre retocs. Ell sap quins són els seus punts forts i no ha de demostrar res. Hem de millorar en intensitat, coses de joc. Confiem en ell i hem d’agafar certs automatismes”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)