Espanyol

Adaptats a les presses

Prioritats. Rufete admet que el disseny de la plantilla ha estat condicionat per l’objectiu d’entrar a la fase de grups de l’Europa League i es mostra satisfet de les operacions realitzades

“Les oportunitats hi són abans del mercat.” El director esportiu de l’Espanyol, Francisco Rufete, es va mostrar satisfet per les operacions realitzades abans i durant de l’estiu, que ha estat condicionat per la fase classificatòria a l’Europa League. “Hem anat dissenyant la plantilla sabent que el primer objectiu era entrar en l’Europa League”, explica Rufete. L’Espanyol ha gastat 18,5 milions d’euros en aquesta finestra havent adquirit set jugadors, la majoria dels quals van arribar abans que la primera plantilla es posés en marxa. A partir d’aquí, les sortides d’Hermoso i Borja Iglesias (el total de vendes ha sumat 59 milions d’euros) ha comportat diverses arribades per compensar-les com ara la de Calero o Calleri. “Hem anat portant els jugadors que anava necessitant la plantilla. A partir d’aquí, com a final de mercat, hem deixat una plantilla versàtil amb la qual l’entrenador tingui la possibilitat de treballar amb jugadors que puguin actuar en diferents posicions i de diferents maneres”, va admetre el director esportiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)