Espanyol

Naldo: “Estem convençuts de la victòria”

Espanyol. “Anem a guanyar. Estem confiats, tranquils i positius” ha pronosticat el central que ensuma que el primer triomf en lliga arribarà a Ipurua

Naldo ha comparegut avui en roda de premsa. El central brasiler no s’ha mostrat amoïnat per l’inici de lliga i està confiat que el primer triomf arribarà diumenge a Ipurua. “Fa dues setmanes que treballem molt fort i estem convençuts que la victòria arribarà en aquest partit. Anem a guanyar”. Una opinió que també comparteix la resta de la plantilla. “Estem confiats, tranquils i positius. Sabem de la responsabilitat que tenim” tot i que sap de la dificultat de l’Eibar “Arribem amb la màxima il·lusió i competitivitat. Sabem que és un equip molt competitiu i que fan moltes centrades a l’àrea”.

Per últim, l’Espanyol començarà a Ipurua un cicle de set partits en 21 dies. Un ritme frenètic. “L’equip ara s’ha de centrar en el primer partit que tenim i després ja hi haurà temps per canviar el xip”, ha dit el central que ha valorat, de manera positiva, els dies de festa que han tingut. “És important descansar com es fa en cada feina. És desconnectar una mica i el cos també ho necessita. Ara ens venen 7 partits i hem carregat les piles”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)