Espanyol

Corchia, baixa per a Ipurua

Espanyol. El francès, que no ha participat aquest matí en l’entrenament del primer equip, ha estat sotmès a una exploració on se li ha diagnosticat una meniscopatia al genoll dret. No podrà jugar el partit de diumenge davant l’Eibar

Sébastien Corchia és una de les noves cares de l’Espanyol però ha vist com la seva participació en l’equip s’ha frenat en sec. El francès no ha pogut participar aquest matí en l’entrenament. El defensa, que va completar la darrera sessió d’entrenament però va acabar amb molèsties al genoll dret, ha estat sotmès aquest matí a una primera exploració que ha determinat que pateix una meniscopatia al genoll dret. Corchia ja ha començat a ser tractat d’aquest problema però, a principis de la setmana vinent es sotmetrà a noves proves complementàries per determinar amb més exactitud l’abast de les seves molèsties. El futbolista és baixa segura pel partit de diumenge a Ipurua. Una mala notícia per a David Gallego que té en el lateral dret un futbolista profund i necessari per al seu joc de banda. El francès torna a conviure amb les lesions i cal recordar que el seu pas pel Sevilla i el Benfica va estar marcat per l’infortuni que li va impedir mostrat tot el seu potencial. Unes lesions que li van tallar la seva progressió.

D’altra banda, David Gallego ha pogut entrenar amb el gruix de la plantilla després del retorn dels últims internacionals: Wu Lei i Matías Vargas. Demà, el surienc farà l’últim entrenament, abans de marxar cap a Eibar, on jugaran diumenge al migdia. Un partit on buscaran el primer triomf en lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)