Espanyol

1a divisió

Eibar 1 - 2 Espanyol

L’Espanyol suma el seu primer triomf en lliga

1a divisió. Els catalans han remuntat un gol inicial de Ramis amb dianes de Ferreyra i Granero. Un triomf balsàmic que, tot i això, no amaga el mal partit dels blanc-i-blaus a Ipurua

L’Espanyol, a còpia de patiment, ha aconseguit una victòria balsàmica a Ipurua. El blanc-i-blau no han jugat un bon partit, tot el contrari, durant molts minuts l’equip de David Gallego ha estat perdut sobre la gespa. L’Eibar, dominador del partit, ha traslladat la seva superioritat al marcador gràcies a un gol d’Iván Ramis en una jugada d’estratègia. La diana ha arribat a l’hora del partit i semblava un cop definitiu pels barcelonins. Però el duel s’ha capgirat amb l’entrada de Matías Vargas i Adrià Pedrosa. Tots dos li han donat una nova dimensió al partit. El ’monito’ s’ha inventat una assistència a l’esquena de la defensa per habilitar a Ferreyra. L’argentí no ha fallat en el seu mà a mà amb Dmitrovic però ha abandonat el camp just després en lesionar-se en l’acció del xut. Granero ha entrat per Ferreyra i ha fet el segon després d’una jugada prodigiosa de Pedrosa per banda esquerre. Remuntada expres en tres minuts d’un Espanyol que suma el primer triomf en lliga i trencar la seva sequera de tres partits sense marcar. Primer triomf de David Gallego en lliga i victòria balsàmica per agafar oxigen.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)