Espanyol

Gallego: “Ens frustra no guanyar a casa”

Espanyol.El tècnic no es refia de la Real Sociedad. “Si, volem guanyar, hem de jugar com ho van fer a la segona part davant el Ferencváros, si no serà difícil” ha concretat el surienc

El tècnic de l’Espanyol David Gallego ha comparegut aquesta tarda per valorar el partit de demà davant la Real Sociedad (RCDE Stadium, 14 h.). Un duel on els barcelonins buscaran el primer triomf a casa. Una victòria que es resisteix encara després de les dues derrotes en lliga davant el Sevilla (0-2) i Granada (0-3) i l’empat a l’Europa League davant el Ferencváros (1-1). “Ens frustra no guanyar a casa”, ha reblat el surienc que té molt clar que hauran de fer un gran partit davant la Real i el model a seguir és la segona part de dijous davant el Ferencváros. “Si, volem guanyar a la Real, hem de jugar com ho van fer a la segona part si no serà difícil”

Moment de l’equip.

“Estem bé i tenim plantilla suficient per fer un onze al cent per cent. Evidentment hi ha jugadors que els hi costa més recuperar, i jugaran altres, i després jugadors que surten de lesions hem de veure com els utilitzem perquè no es tornin a lesionar. No podem perdre més jugadors perquè venen molts partits”.

Millora del joc.

“Hem corregit les dues coses. Som autocrítics amb la primera part però el joc de la segona és el que volem. És l’Espanyol que vull i així enganxem a la gent”.

David López i Piatti.

“Estan a prop de tornar però una cosa és l’alta mèdica i l’altra la competitiva. Estem més a prop del que pensem molts.

Real Sociedad, el rival.

“Arriba en un estat anímic molt bo i és dels equips més en forma del campionat. A mi m’agrada la proposta de joc i estan molt ben treballats. Generen molt de joc des del darrere i desgasten molt al rival. Tenen molta possessió i s’estructura molt bé en atac amb jugadors molt determinants. El quartet de Odegaard, Portu, Oyarzábal i Isak són el que tenen més velocitat de primera. Hem de tenir molt clar quan hem de pressionar”.

Horari del partit.

“És l’horari que hi ha. El tema és el menjar del mateix dia. És l’única cosa que canvia. Som professionals”.

L’assignatura pendent de guanyar a casa.

“No guanyar a casa ens frustra. Volem guanyar davant la nostra gent i per nosaltres els guanyaríem tots. El model a seguir és la segona part del Ferencváros. Si, volem guanyar a la Real, hem de jugar com ho van fer a la segona part si no serà difícil. Van viure una segona part plena d’emocions i és el camí a seguir”.

Calleri.

“Venia de quatre mesos sense jugar un partit i dues setmanes de tocar pilota. Va jugar i el dijous no estava per iniciar, només per ajudar, si no passa res, en la sessió d’avui, podria estar disponible. És un futbolista que està còmode jugant a l’espai i té molts moviments per generar perill per altres companys. Calleri és més d’espais i Ferreyra és més estàtic”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)