Espanyol

Donar-se una alegria a casa

Espanyol. Els blanc-i-blaus busquen el primer triomf de la temporada a l’RCDE Stadium, un repte que passa per guanyar la Real Sociedad, un dels equips més en forma de l’inici de curs

L’Espanyol torna al territori de la lliga amb l’assignatura pendent: guanyar a l’RCDE Stadium. Una victòria que es resisteix després de dues derrotes, contra el Sevilla (0-2) i el Granada (0-3) i l’empat en l’Europa League contra el Ferencváros (1-1). “No guanyar a casa ens frustra”, va reconèixer ahir David Gallego, que insistia a voler veure l’equip dinàmic i atrevit del segon acte contra el conjunt hongarès. “Volem guanyar davant la nostra gent. El model a seguir és el de la segona part del Ferencváros. Si volem guanyar la Real, hem de jugar com ho van fer en la segona part; si no serà difícil. Vam viure una segona part plena d’emocions, que va enganxar la nostra gent. Aquest és el camí a seguir”, va constatar el surienc. L’entrenador està obligat a fer rotacions per mantenir la intensitat que requereix el seu estil de joc. La segona quinzena de setembre és especialment dura per als periquitos, amb cinc partits en dues setmanes. “Estem bé i tenim plantilla suficient per fer un onze al cent per cent. Evidentment hi ha jugadors a qui els costa més recuperar, i jugaran d’altres, i després amb els jugadors que surten de lesions hem de veure com els utilitzem perquè no es tornin a lesionar. No podem perdre més jugadors perquè venen molts partits”, va emfatitzar el català, que no es refia del seu adversari:“Arriba en un estat anímic molt bo i és dels equips més en forma del campionat.” Els bascos van donar la sorpresa guanyant l’Atlético la darrera jornada tot desplegant un joc ofensiu, precís i ràpid. “El quartet format per Odegaard, Portu, Oyarzábal i Isak és el que té més velocitat de primera. Hem de tenir molt clar quan hem de pressionar”, va avisar Gallego.

Els dubtes sobre el creixement de l’Espanyol contrasten amb la felicitat dels bascos. Imanol Alguacil intentava posar aigua al vi per rebaixar les alegries. “Es va guanyar un partit important, però toquem de peus a terra. Hem de millorar-ho tot. Us ho dic des de la sinceritat. Només hem jugat quatre partits” i pensava en l’Espanyol. “És el partit més important. Cansats? La teoria de donar ritme i intensitat és fàcil, i intentarem fer-ho, però hi ha un rival al davant i pot ser que no ens ho permeti”, va dir, abans d’avisar sobre la qualitat dels locals: “M’agrada com juguen, per moments sotmeten els rivals, però no estan tenint sort. L’empat contra el Ferencváros va ser injust.”

LA PRÈVIA

No guanyar a casa ens frustra, volem guanyar davant la nostra gent i que s’enganxin a l’equip
David Gallego
entrenador de l’Espanyol
Es va guanyar l’Atlético però toquem de peus a terra; hem de millorar en tot
Imanol Alguacil
entrenador real sociedad
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)