Espanyol

Pedrosa: “Tots creiem en el model de joc de Gallego”

Espanyol. El lateral esquerre assegura que el seu entrenador “no transmet cap inseguretat” i que no se la juga contra el Celta

Després de l’entrenament matinal a la ciutat esportiva Dani Jarque, Adrià Pedrosa ha assegurat que el vestidor de l’Espanyol creu en el model de joc de David Gallego. Aquestes han estat les seves paraules davant els mitjans de comunicació:

El model de joc de Gallego.

- Estem en un procés d’adaptació al joc que ens proposa l’entrenador. Tots creiem en el seu model. Es tracta de seguir treballant. És cert que no tenim massa temps, però mirem de fer-ho el millor possible.

Està en condicions de jugar els 90 minuts?

- Estic per jugar, sense cap problema”

- La llarga reunió d’ahir.

- Era per tenir clar que hem de seguir amb el nostre model de joc. No podem canviar. Simplement era per aclarir les idees, que tampoc ho estem fent tant malament. Senzillament no ens han sortit les coses en moments determinats.”

Com veu David Gallego?

- El veig bastant tranquil. Sap que, potser ens està costant entendre la seva idea de joc, però això necessita un procés i, al final, sortirà bé.

Gallego es juga el càrrec contra el Celta?

- No, en absolut. No transmet cap inseguretat. Està molt centrat en la seva feina i li donarem suport en tot el que necessiti.”

La xerrada d’ahir, serà un punt d’inflexió?

- Mentalment ens afecta quan rebem un gol. Encara que en els partits en els qual hem estat pel darrere hem donat la cara. Contra la Real vam tenir mala sort. Amb una mica més de temps hauríem pogut empatar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)