Espanyol

El club i els jugadors donen suport a Gallego

Espanyol. Adri Pedrosa assegura que el tècnic no transmet inseguretat i considera que no es juga el càrrec demà, a Balaídos

Gest de suport a David Gallego per part de l’Espanyol. Així s’ha d’entendre la presència del vicepresident Carlos García Pont i del director de futbol professional, Rufete, en la sessió d’entrenament matinal d’ahir, a la ciutat esportiva Dani Jarque. La plantilla també ha fet pinya al voltant del seu entrenador, com ho demostren les paraules d’Adrià Pedrosa a la sala de premsa, precisament després d’entrenar-se a les ordres de Gallego. “Estem en un procés d’adaptació al joc que ens proposa. Tots creiem en el seu model. Es tracta de seguir treballant. És cert que no tenim gaire temps, però mirem de fer-ho el millor possible”, va dir en la seva primera resposta.

Pedrosa considera que el seu tècnic no es juga el càrrec demà, contra el Celta a Balaídos. “No, en absolut. No ens transmet inseguretat. Està centrat en la feina i li donarem suport en tot el que necessiti”, va assegurar. El jugador del planter reconeix, això sí, que, a la plantilla blanc-i-blava, li està costant entendre la idea de joc del seu tècnic, però ho justifica per la necessitat d’un procés d’adaptació. Sobre la llarga reunió de dilluns al vestidor, el dorsal 3 va dir que es va fer per “aclarir idees”.

Adrià Pedrosa va assegurar, per altra banda, que està recuperat de la lesió que l’ha apartat dels terrenys de joc durant les primeres setmanes del curs. Tot i això, s’ha quedat a la banqueta en els últims partits i en el seu lloc ha jugat Dídac Vilar.

LI FAN COSTAT

El vicepresident García Pont i Rufete, presents en l’entrenament d’ahir al matí, a Sant Adrià

ADRI PEDROSA

Gallego no es juga el càrrec. No ens transmet cap inseguretat, està centrat en la feina i li donarem el suport que necessiti
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)