Espanyol

Piatti, l’últim fitxatge de Gallego

Novetat. L’argentí, lesionat des del 9 de febrer, ha entrat en la llista de convocats per al partit d’avui contra el Celta. L’extrem deixa enrere set mesos de baixa i una cirurgia per un trencament del lligament encreuat del genoll dret

Pablo Piatti torna a somriure. L’argentí és l’últim fitxatge de David Gallego. El tècnic surienc l’ha inclòs en la llista de convocats per al partit d’avui contra el Celta a Balaídos. Piatti viu una nova experiència: sentir-se futbolista de nou. Ha passat més de set mesos lesionat. El 9 de febrer, contra del Rayo, va fer un mal gest i ràpidament es va posar la mà al genoll dret. Hores després es confirmava la lesió del futbolista: trencament del lligament encreuat. El 6 de març passava pel quiròfan al costat de David López, que va tenir la mateixa lesió però al genoll esquerre. Precisament, fa 5 dies, el santcugatenc entrava en una convocatòria contra la Real. Ara és el torn de Piatti, molt somrient ahir en la sessió matinal, conscient que el seu moment de tornar estava a punt d’arribar. És la quarta temporada de l’argentí com a blanc-i-blau i, ara, de mica en mica, espera tornar a mostrar la seva millor versió. Aquella del seu primer any, en què va fer 10 gols i va donar 10 assistències. Avui ha fet un pas important i podria jugar els seus primers minuts sortint des de la banqueta. Gallego té el seu últim fitxatge. Una peça més per apujar la competència interna del grup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)