Espanyol

Perdonen i Mina aigualeix la festa en l’últim minut del partit

Espanyol. Un gol del davanter gallec, en l’última acció del temps afegit, priva els de David Gallego d’un triomf que havien construït durant noranta minuts

El partit de la conjura del vestidor ha acabat amb un sabor agre a Balaídos. L’Espanyol ha demostrat que es troba més còmode lluny de casa on ha trobat la felicitat, i segueix sense perdre, però avui més que sumar un punt s’ha deixat dos punts en l’últim minut del temps afegit. Una rematada de Santi Mina ha enviat a la paperera una victòria treballada durant més de 90 minuts. Un cop de destral per l’ànim d’un Espanyol que tenia a tocar un triomf balsàmic i s’ha anat cap a Barcelona amb la cua entre les cames i la sensació d’haver regalat una triomf que tenia a la butxaca. I més després d’avançar-se, just començar la segona part, amb un gol d’Adrià Pedrosa i haver perdonat una contra clara de tres contra un. Tot i això, l’Espanyol ha donat una bona imatge. Ha jugat el millor partit de la temporada però no li ha servit per guanyar. La bona dinàmica lluny de casa, on suma cinc punts, contrasta amb els zero punts que suma al RCDE Stadium.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)