Espanyol

Gallego: “Estic convençut que farem un altre gran partit”

Espanyol. L’entrenador blanc-i-blau subratlla que dijous, contra el Celta, el seu equip va trobar el camí i demana el suport de l’afició per al duel de demà, contra el Valladolid

David Gallego ha analitzat l’actualitat de l’Espanyol en roda de premsa abans de l’entrenament que l’equip blanc-i-blau ha realitzat aquest matí a l’RCDE Stadium, previ al partit de demà al migdia contra el Valladolid. Aquestes són les seves respostes:

Demà és el dia per trencar la mala ratxa a casa? “Si. Però no cal convèncer l’equip del que ens ha de fer créixer. La solidaritat, l’entrega i, sobre tot, la valentia que vam mostrar davant d’un equip com el Celta, dijous passat, són l’exemple. A casa hem de ser encara més forts, perquè tenim la nostra gent. L’afició mereix una victòria i nosaltres la necessitem.”

En el partit contra el Celta es va fer el pas endavant més gran? “Si, vam ser molt sòlids. Va ser el nostre millor partit.

Com arriba, físicament, l’equip? “Vam fer recuperació divendres. L’equip està cansat, però amb molta il·lusió de jugar a casa. Tot i que l’empat de Vigo va ser dur, percebo que s’han recuperat ràpid perquè han vist quin era el camí. Hem de recuperar l’esforç, per això encara és més important l’afició. Necessitem una ajuda extra.”

Li preocupa que a la primera part l’equip tingui un nivell més baix que a la segona? “Es poden donar moltes circumstàncies perquè això sigui així. A Vigo vam estar bé tot el partit, aquest és el camí. No podem concedir mitges parts, perquè penalitza molt. Estic convençut que demà farem un altre gran partit, en la línia del de dijous.”

El Valladolid: “Tenen les idees molt clares i molta velocitat en la davantera. Amb espais són molt perillosos. Hem de vigilar les pèrdues. Són solidaris en defensa i és difícil crear perill a la seva àrea. A més, descansen des de dimarts. Tot plegat són circumstàncies que no ens ajuden. Però juguem a casa, amb la nostra gent.”

Sergio s’espera un partit llarg, amb nervis al final. Quin partit s’espera vostè? “Ell somia això. Jo espero que sigui un partit tan llarg com marqui el temps reglamentari i que al final gaudim d’un resultat positiu.

El gol a Balaídos en el temps afegit: “No ha de penalitzar les bones sensacions del partit contra el Celta. Fa mal perdre dos punts, però hem de rescatar les bones sensacions.”

David López i Granero: “L’Esteban és dubte. Té una lesió que és gairebé un trencament. Veurem com evoluciona. En el cas del David, ha d’agafar ritme de competició. Porta dos partits i les sensacions són positives.”

S’ha de guanyar demà o es conformaria amb seguir millorant? “Em conformaria amb seguir creixent i amb guanyar. Tinc clar que el camí és fer les coses bé”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)