Espanyol

Capdevila: “Aquí no hi ha ultimàtums per a ningú”

Espanyol. El portaveu esportiu envia un missatge de calma. “La confiança és total en el projecte” i afegia: “La unió és clau. Així es surten de les situacions difícils”

El portaveu esportiu de l’Espanyol, Joan Capdevila, ha comparegut, per primera vegada, aquest matí en roda de premsa per enviar un missatge de tranquil·litat al voltant de la figura de David Gallego. “De moment, està clar, que estem travessant una situació que no ens agradaria. Els resultats no són els que esperàvem però tenim confiança en aquest projecte”, ha explicat el targarí. El tècnic surienc està molt qüestionat per l’entorn i més després de no haver aconseguit cap victòria en els quatre primers partits de lliga al RCDE Stadium. L’Espanyol ha signat la pitjor arrencada de la seva història en lliga com a local.

Pretemporada dura.

“Hem tingut una pretemporada atípica però la confiança és total. Estem en una temporada història i convençuts del gran treball que està fent el tècnic”.

Ultimàtum.

“Aquí no hi ha ultimàtums per ningú. Ara tenim un partit a Moscou que ens fa molta il·lusió”.

L’exemple de l’any passat.

“Tenim antecedents, l’any passat, que també hi va haver moments de dubtes. Es va confiar en aquella plantilla i es va acabar a Europa. No crec que la plantilla s’ha debilitat. Hi ha un procés d’adaptació i hi ha molts partits en què no s’ha tingut mai la plantilla al complet. Ara s’ha recuperat a Piatti i David López, jugadors molt importants, però hem perdut a Ferreyra”.

La clau, la plantilla.

“Hi ha un bon vestidor molt professional i estic convençut que la situació es revertirà. Ara hem d’estar molt units i hem passat per situacions molt pitjors”.

Xiulada a l’equip i a Gallego.

“Quan els resultats no acompanyen hi ha preocupació. Entenen perfectament a l’aficionat quan l’equip no acaba d’arrencar. Hem de ser prudents i fer autocrítica. Aquesta plantilla sempre ha donat la cara i la tornarà a donar. Queden 31 jornades de lliga. Li hem de donar la volta el mes aviat possible”.

El tècnic.

“No he parlat amb el tècnic des de Balaídos. És un tècnic més de cara a vestidor. Ell és el primer que vol capgirar la situació. Té molta força i ell és el primer que entén la situació. Està amb molta força i que els jugadors entenguin el seu missatge i que la cosa canviï.

La plantilla.

“Hi ha unitat dins del vestidor i ganes de treballar. Així es surten de les situacions i un resultat ho canvia tot”.

El got mig ple.

“S’han fet coses bones, no tot és dolent, a vegades no ens ha acompanyat la sort. Confio en què l’equip anirà a més tenim un gran marge de millora”.

Unitat.

“La unió és clau. Tant de bo poguéssim ser més solvents a casa. Gallego va demanar això i s’ha perdut perquè els resultats no han acompanyat. Si, estem units, tenim 5 o 6 punts segurs. Els jugadors han de fer un pas endavant. Recordo, quan estava amb Aguirre, també vam passar per un moment complicat i ens vam sortir”.

Contactes amb un altre entrenador.

“Temin ara dos partits importants aquesta setmana. No ho sé”.

Urgències.

Sabem com és això del futbol. Les alarmes es poden encendre en qualsevol moment i el que manen són els resultats. Però jo no ho veig així. Hi ha coses bones. El més preocupant són els resultats al nostre estadi”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)