Espanyol

David Gallego

Tècnic de l’Espanyol

“Havíem de fer un pas endavant i tenir més la pilota”

Després d’una setmana difícil, amb el tècnic discutit, David Gallego va celebrar els gols molt efusivament. I a la sala de premsa va felicitar l’equip per la feina que va fer, sobretot en el segon temps.

“El pla de partit ha estat igual en la primera part que en la segona, però en la primera teníem un rival que no ens ha deixat”, comentava el preparador de Súria: “Arribaven a zones de perill amb molts jugadors i, si no teníem la pilota, hi havia el risc que ens desgastéssim. De manera que, en el segon temps, hem demanat a l’equip que tingués més la pilota i s’ha trobat més còmode. A més, quan fas gol, quedes reforçat.”

Gallego ha rebut el reforç dels seus jugadors durant tota la setmana amb declaracions en què li donaven suport, i també en el partit d’ahir, amb els jugadors celebrant amb ell els gols. “Jo no obligo ningú a venir a abraçar-me perquè jugui diumenge, eh!”, va dir, en to de broma Gallego: “Però estic content i feliç [per aquesta reacció]. Més enllà dels resultats, això és el més important a la vida. Sentir que ets una part important per a ells, que ets un d’ells. I així ho sento”, va explicar el tècnic.

L’Espanyol encara ha de redreçar el camí en la lliga, però el triomf d’ahir a Moscou li pot servir com una empenta. “Encara no hem fet res”, va manifestar el tècnic: “Per a mi aquest partit ja és història, perquè ens queda feina per fer i perquè diumenge tenim un partit molt difícil contra el Mallorca.” Serà a les 12 del migdia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)