Espanyol

Víctor Sánchez: “No tenim temps per lamentar-nos”

Espanyol. Vol girar pàgina de l’època del surienc. “Això és l’elit, tot va molt ràpid”, ha constatat tot i que assenyala que els jugadors pel seu comiat “no hem estat a l’altura”

Víctor Sánchez ha comparegut aquest matí per valorar l’arribada de Pablo Machín a la banqueta. El tècnic té poc marge per implementar el seu nou sistema de joc. “És un entrenador que demana molta intensitat a l’equip, que estiguem actius i concentrats. Està implantant la seva idea de joc amb tres centrals i dos carrilers. Vol un equip que lluiti i que sigui intens i que arribi a fases ofensives”, ha explicat el rubinenc que ha afegit. “Ja he jugat en sistema de tres centrals i no és una cosa tan nova per nosaltres però ell ho té molt marcat”. Ara, els futbolistes hauran de digerir aquesta nova formula. “El primer partit de lliga ho hem de tenir interioritzat. Però sempre es necessita paciència però hem de competir en el mínim de temps possible” i ha fet una comparació amb el sistema de David Gallego. “S’havia de interpretar però al final, això és passat, i ara ens hem d’adaptar a un nou sistema que vol el nou entrenador i que ens doni victòries. És el que necessitem”.

Víctor Sánchez també s’ha referit a la marxa de Gallego en termes similars als de David López. “Quan un entrenador marxa, pot semblar que no ens afecti, però els primers culpables som els jugadors que no hem estat a l’altura. Ahir va ser un dia complicat amb el comiat de Gallego i l’arribada d’un de nou. Però no ens podem lamentar més. No tenim temps i això és l’elit”. Tampoc ha negat l’efecte que implica un nou entrenador. “Sempre que hi ha un canvi d’entrenador el revulsiu el tens. El jugador que no estava jugant pot entrar en dinàmica. Però hem d’aprofitar això per guanyar i sumar punts. Guanyant un parell de partits estarem a dalt. Queden molts punts i si, sumen de tres en tres, estarem en una bona posició”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)