Espanyol

L’equip fa un dinar de germanor

Unió. La plantilla blanc-i-blava intenta buscar la cohesió interna davant el moment delicat que es viu en la lliga i ahir va dinar junta a la ciutat esportiva Dani Jarque. És la primera trobada d’aquest tipus que s’ha fet aquesta temporada

La plantilla de l’Espanyol va dinar junta, ahir al matí, a la ciutat esportiva Dani Jarque. Una dinàmica de grup que ha de servir per cohesionar l’equip davant un calendari que fa pujada. És el primer dinar plegat que fa la plantilla aquesta temporada. I la intenció és clara: posar en relleu la unitat de la plantilla davant els reptes immediats. Els més veterans saben que aquestes mesures serveixen de molt i, en el passat, quan les coses no han anat bé esportivament s’ha buscat la unió del vestidor.

L’Espanyol té un calendari complicat en les pròximes jornades, en què ha de capgirar el rumb en la lliga amb Pablo Machín. El primer duel per sortir de la zona baixa de la taula serà contra el Vila-real el 20 d’octubre. Un partit en què els blanc-i-blaus buscaran la primera victòria al RCDE Stadium per després enllaçar dos partits de lliga a domicili contra el Llevant i l’Athletic Club, sense oblidar el partit contra el Ludogorets.

Qui ha tingut bones paraules per a l’Espanyol és Gerard Moreno, que ha parlat del seu exequip des de la concentració de la selecció espanyola. “L’Espanyol és el club que porto al cor. Hi he crescut i tinc molta estima a l’afició. Jo també pateixo quan a l’Espanyol no li van bé les coses”, va dir el futbolista, que diumenge tornarà a trepitjar el RCDE Stadium amb el Vila-real.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)