Espanyol

Un partit cada tres dies en les pròximes tres setmanes

Calendari. Una marató de set partits en 21 dies, entre diumenge que ve i l’aturada del mes de novembre, donarà la primera mesura del projecte de Pablo Machín a l’Espanyol

A les 16 h de diumenge comença l’era Machín a l’Espanyol, amb el partit contra el Vila-real a l’RCDE Stadium. El nou tècnic s’estrenarà contra un rival de consideració i, a més, haurà de preparar sis partits més en les tres pròximes setmanes, també contra equips de bon nivell. Marató, doncs, a la lliga, amb cinc jornades, i a l’Europa League, amb el doble enfrontament contra el Ludogorets, abans de l’aturada de seleccions del pròxim mes de novembre. Després de la minipretemporada que l’equip blanc-i-blau està fent des de dimecres de la setmana passada, quan es va posar a les ordres de Pablo Machín, iniciarà un repte de set partits en 21 dies que donarà la primera mesura del canvi que s’espera.

El Vila-real és, doncs, el primer escull. Un equip contra el qual l’Espanyol no ha perdut en les dues últimes temporades, i això que l’any passat s’hi va enfrontar també en la copa. Els groguets, en tot cas, es troben en la novena posició de la lliga, amb onze punts i un Gerard Moreno especialment inspirat, que ja ha vist porteria sis vegades. La segona parada tindrà lloc, dijous vinent, a la ciutat búlgara de Razgrad, on juga el Ludogorets, el sorprenent líder del grup H de l’Europa League. El 5-1 que va etzibar al CSKA i el 0-3 que va aconseguir en la visita al Ferencváros són una advertència més que suficient per no badar.

Només tres dies després, l’Espanyol s’enfrontarà al Llevant al Ciutat de València. L’equip de Paco López no ha perdut a casa i ara mateix ocupa una còmoda onzena posició. Amb tot, és el rival, teòricament, més accessible d’aquest tour que, el dimecres 30 d’octubre, passarà per San Mamés. L’Athletic Club, que ha començat la lliga força bé i es troba en posició europea, posarà a prova el projecte de Machín abans que els blanc-i-blaus tornin a jugar a l’RCDE Stadium. I això passarà menys de 72 hores després del duel a Bilbao, contra el València, dissabte, en horari de migdia. Un altre rival de consideració, l’equip d’Albert Celades, enmig de la marató de partits.

La tercera setmana es rematarà el dijous 7 de novembre, amb un altre partit europeu, el segon enfrontament contra el Ludogorets, aquesta vegada a casa, i amb la visita a un dels gegants de la lliga estatal: l’Atlético de Madrid. El duel més difícil dels set que ha de disputar l’Espanyol en les pròximes tres setmanes obrirà un nou període de descans per a la plantilla blanc-i-blava.

A CASA

El Vila-real, diumenge que ve, i el València visitaran l’RCDE Stadium
Espanyol - Vila-real
Lliga. RCDE Stadium Diumenge 20 d’octubre, 16 h
Ludogorets - Espanyol
E. League. Ludogorets Arena Dijous 24 d’octubre, 18.55 h
Llevant - Espanyol
Lliga. Ciutat de València Diumenge 27 d’octubre, 16 h
Athletic Club - Espanyol
Lliga. San Mamés Dimecres 30 d’octubre, 20 h
Espanyol - València
Lliga. RCDE Stadium Dissabte 2 de novembre, 13 h
Espanyol - Ludogorets
E. League. RCDE Stadium Dijous 7 de novembre, 21 h
Atl. Madrid - Espanyol
Lliga. Metropolitano Diumenge 10 de novembre, 16 h

FORA DE CASA

L’Espanyol visitarà el Llevant, l’Athletic Club i l’Atlético de Madrid

EUROPA LEAGUE

Doble enfrontament contra el sorprenent Ludogorets
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)