Espanyol

“La sensació és que hem fet les coses bé”

Machín. Lamenta la derrota però es queda amb l’esforç de la plantilla. “Mai hem abaixat els braços; hem donat la cara en tot moment”

“La sensació quan perds sempre és negativa, però si vols avançar cal pensar que hem fet coses bé. L’equip ha fet moltes coses bé i jugàvem contra una de les millors davanteres de la lliga, i en la primera vegada ens han fet gol en una semiocasió”, va explicar Pablo Machín després d’encaixar la primera derrota en la seva estrena a la banqueta de l’Espanyol. “L’equip sempre ha volgut anar a buscar la victòria, hem jugat molt a camp del rival, però el Vila-real ha arribat molt previngut”, va afegir el tècnic, que volia fer una lectura optimista. “Ens hem de quedar amb les ocasions que hem creat, però la qualitat és millor que la quantitat.” I és que un dels problemes de l’Espanyol és la falta de punteria. “És clar que em preocupa. Tots els entrenadors volem tenir eficàcia a dalt, i això t’ho donen la qualitat dels futbolistes. Però també hem d’estar atents als jugadors de la segona línia. La millor ocasió del partit ha estat una rematada de Granero en què Asenjo ha fet una gran aturada.”

El tècnic espera veure com la millora en el joc es tradueix en bons resultats per sortir de la part baixa de la taula. “Això no s’aconsegueix de la nit al dia. L’equip ha volgut. S’ha vist un equip agressiu que ha anat a buscar la victòria. Hem intentat ser pràctics, però em vull quedar amb les ganes d’un equip que no ha abaixat els braços”, va reblar el de Sòria. “El primer pas l’hem fet i ens han marcat un gol, però nosaltres també hem merescut marcar. Hem tingut ocasions, però en els moments en què estem, necessitem estar molt a prop de l’àrea del rival per marcar.”

Per acabar, Machín es va referir al debut de Víctor Gómez. “Ja tenia referències de Víctor. No miro el DNI ni la procedència. Ha fet un bon partit i molt complet, fins i tot un bon xut que ha aturat Asenjo. Ha fet un bon partit.”

ELS VESTIDORS

S’ha vist un canvi en l’equip. Ho hem intentat fins al final, però la falta de gol ens perjudica
David López
defensa de l’Espanyol
Són tres punts molt importants que ens situen a la part alta de la classificació. Cal continuar així
Javi Calleja
Entrenador del vila-real
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)