Espanyol

La bèstia negra del Llevant

El detall. Pablo Machín no ha perdut mai a primera divisió contra el conjunt granota, una estadística que contrasta amb la del conjunt blanc-i-blau, que només ha guanyat un partit, el 2004, en tretze visites al Ciutat de València

Machín té la mida presa al Llevant. El tècnic no ha perdut mai contra els granotes en cap dels seus quatre enfrontaments. El balanç és de tres victòries i un empat. I dues de les victòries han estat al Ciutat de València. A més, ha coincidit tres cops amb Paco López. Té un balanç de dos triomfs i un empat. La primera vegada que van protagonitzar un duel directe va ser el 2018, quan Paco López acabava d’agafar les regnes del Llevant, que va ser capaç d’empatar al camp del Girona. Els altres dos partits han estat a Orriols, el mateix escenari del partit d’avui. Machín, ja amb el Sevilla, va signar un contundent 2-6 i el tercer enfrontament va acabar amb un 5-0. “El més important no és la meva situació personal i si m’ha anat bé contra el Llevant, sinó competir i fer un bon partit”, va explicar ahir el sorià.

Aquesta estadística contrasta amb la de l’Espanyol contra el Llevant. En tretze visites, els blanc-i-blaus només han guanyat una vegada, el 2004 amb Miguel Ángel Lotina a la banqueta. Aquell dia van marcar Óscar Serrano i Lopo. Ara cal un segon triomf per començar a sortir del descens i agafar un ritme positiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)